美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:Nu skin spa機有冇用過??

佢d產品又加價,唔抵用!
其實見d打手,話效果幾咁明顯,但又冇人post相証明個喎!

大宅

引用:回覆+Mius0403+的帖子Nu+Skin+係有一個官方

原帖由 wkkwan 於 13-07-11 發表
回覆 Mius0403 的帖子

Nu Skin 係有一個官方舉辦、公開既比賽比用佢產品既人參加。比起網上流傳既效果圖可 ...
謝謝你的圖片分享,這是官方相片,很難知道是否有執過相來。
我想知的有否用家話有效的對比相,但係真係冇人post過囉,那你自己的效果相片可以拿來分享嗎?

大宅

引用:回覆+Mius0403+的帖子唉,我覺得出面人地比

原帖由 wkkwan 於 13-07-12 發表

唉,我覺得出面人地比你睇啲相似執過多啲。
我已經有部spa機,用左3年,成效不是那麼大!

大宅

引用:回覆+BiBi.C+的帖子I+have+bought+the+nu+s

原帖由 sassyqueen 於 13-07-12 發表
回覆 BiBi.C 的帖子

I have bought the nu skin spa for face 3 months ago, i think the effect is ok, n ...
Totally agree

大宅

引用:回覆+Mius0403+的帖子原來係咁,你都好有恒

原帖由 wkkwan 於 13-07-12 發表

原來係咁,你都好有恒心,但點解覺得效果不大仲用三年既? ...
我只覺得用左塊面乾淨左,別無其他了。部機買左就唔好嘥,諗住用到壞左先唔用。
我覺得部機名過於實,什麽做左後生好多好多,冇可能!

首頁

尾頁

跳至