網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

夏天又到,係時候去海灘玩,剛剛淘了一埋水泡同浮床,介紹下比大家
LEE 個8字水泡,非常好用!
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.1.w4776447-257532030.2.bsf6MA&id=24959404691

另外LEE 間的水泡浮床都好得! 我淘左大水泡,浮床等,全部都有原裝盒!
http://shop62578559.taobao.com/?spm=a1z10.1.0.45.Qis2np

(更新: 已賣,謝謝各位)

最後借小小位賣廣告,因為淘得太多...
有充氣浮板及浮床多出,只充過一次氣TEST 有冇漏氣,無用過 (有盒有袋)
100 元 兩樣包快遞到家/公司 ,有意PM我,謝謝!
充氣浮板:http://trade.taobao.com/trade/detail/tradeSnap.htm?spm=a1z09.2.9.75.g589ma&tradeID=378226762011608
浮床(藍色):http://trade.taobao.com/trade/detail/tradeSnap.htm?spm=a1z09.2.9.58.g589ma&tradeID=378226761991608

(更新: 已賣,謝謝各位)

禁止訪問

回覆:missvivi 的帖子

男爵府

回覆 紫_盈 的帖子

唔好意思,因為沒有時間面交,速遞要28元,如果你要浮床($54 + $28) = 都$82了~

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:夏天又到,係時候去海灘玩,剛剛淘了一埋水

原帖由 missvivi 於 13-07-08 發表
夏天又到,係時候去海灘玩,剛剛淘了一埋水泡同浮床,介紹下比大家
LEE 個8字水泡,非常好用!
http://item ...
我只想要"充氣浮板"。幾$呀?

男爵府

回覆 katie0921 的帖子

唔好意思,因為沒有時間面交,所以只用速遞送貨28元充氣浮板($46 + $28速遞) = 都$74了~

我都係最希望一次賣晒兩件,你地又可以平D,我又可以一次攪掂~
如果遂件計,你地自己用集運可能仲平,因為我今次用順豐發香港,所以逐件計有D 唔抵。

我用黑貓速遞的,所以送上屋企都無問題,無附加費的。

禁止訪問

回覆:missvivi 的帖子

侯爵府

引用:回覆+katie0921+的帖子)+=+都$74了~++我都

原帖由 missvivi 於 13-07-09 發表
回覆 katie0921 的帖子

唔好意思,因為沒有時間面交,所以只用速遞送貨28元充氣浮板($46 + $28速遞) = 都$ ...
對埋滙價,25人仔=32港紙。點解要$74咁多。

一個吹氣浮板,香港郵寄都得啦!

仲要我比埋,你收貨順豐快遞到香港的$,即係我幫你買貨

侯爵府

引用:你條link寫浮床都係$30,你收我$54? +

原帖由 紫_盈 於 13-07-09 發表
你條link寫浮床都係$30,你收我$54?
我買浮板,link寫住25元,佢收我$74,係咪有問題呀?

仲話叫人幫佢接收多咗的貨,佢似賣貨多d喎。又唔想蝕快遞錢

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+紫_盈+於+13-07-09+發表你條l

侯爵府

引用:Quote:原帖由+katie0921+於+13-07-09+發表

原帖由 紫_盈 於 13-07-09 發表
我都唸唔明明明話試過一次應該已經到香港,但點解又集運又順豐?

...
我諗,貨已到香港,用咗順豐由淘寶直到香港,唔想蝕運費,所以加埋落嚟貨錢到,再加本地速遞,咪要咁多錢囉

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+紫_盈+於+13-07-09+發表我都

男爵府

我只是覺得質素好好,所以想介紹比大家,亦因為買多左這兩件,睇下有冇人想要。我自問沒有賺大家錢,如果大家覺得價錢合適可以同我買,不合,可以自己淘,link 已經比左大家。

最後同版主講聲不好意思! 討論離題了。

補多張相比大家參考可以睇下D 質素。

首頁

尾頁

跳至