論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 會唔會係小朋友面前鬧工人?

我囡囡都會打工人呀不過我囡囡是4個月,現在不停用手打佢,好其實唔會打我同我老婆,鬧經常都有...佢地知道左又會再錯真係死蠢,其實精過鬼......
http://www.babyhome.com.tw/ka_yan
Facebook: [email protected]
該用戶已被刪除

民房

我個朋友話有次個女(小一) 和同學有爭執, 大家互推, 點知個老師只是放學時問個工人,個女是不是時常打佢, 個工人話係!我個朋友到學校解釋時, 原來個老師話不只一次見過個女放學時在街上鬧工人, 打工人, 真是點解釋都無用!, 可以想像下個老師對個女既印象!

洋房

Wki;

你朋友個女打工人, 係咪係出面學架?!
咁個老師咪實扣朋友個女印象分? 分分鐘連對你個朋友

民房

我個朋友話個工人平日同個女玩, 會你推我推,有時特登攪到個女激氣!不過我都勸我朋友要留心下, 因為佢要返工, 只有工人, 小朋友 同99在家, 據我所知, 佢99 常常鬧工人, 可能小朋友有樣學樣.
我都將會請工人, 又將會有小朋友, 我覺得以身作則真是很重要呢!

侯爵府

我未試過係小朋友面前鬧工人(加上我個女only1歲, 佢應該未識). 我都認同唔好

大宅

BUT有時真係忍5住!

男爵府

我會在小朋友面前鬧工人, 有時真係 , 所以囝囝會叫我唔好鬧姐姐, 我會答佢做錯事才會被人罵, 仲要教囝囝要做得好d, 唔好學姐姐咁

首頁

尾頁

跳至