跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

0406除夕Party @Club35 (感謝篇)

叻叻今日玩得好開心呀, 番到黎屋企仲係咁興奮~~

多謝晒咁多位義工, 佢地真係勞心勞力呀~
仲要多謝好多mami成日幫我幫抱下叻叻,唔洗我全程dick住佢, 特別多謝regine family, 恆恆family陪我地坐mtr啦, 仲有係多謝恆爸幫我抱肥妹叻叻既車仔行左好多steps..

仲有係...朗朗豬啦..唔係佢...我同叻叻又點可以..又食又拎左個大獎..哈哈哈....真係講起都有d唔好意思呀~~

大宅

Re: 0406除夕Party @Club35 (感謝篇)

[size=xx-large]多謝晒咁多位義工, 辛苦晒大家

今日玩得好開心呀

聰bb今日爬行比賽時爬都唔爬

大宅

gie_angie,
嘩... 我仲以為聰 bb sure win 添 :tongue: 我遲左去 lift corridor 見到人山人海, 插針都插唔入所以走番轉頭, 究竟邊個勝出呢? how about april's sammi?
[quote]
gie_angie 寫道:

[size=xx-large]多謝晒咁多位義工, 辛苦晒大家

今日玩得好開心呀

聰bb今日爬行比賽時爬都唔爬

複式洋房

多謝晒咁多位義工MAMA,
辛苦晒大家,
HAPPY NEW YEAR
& ALL BB 聰明可愛....

男爵府

返到屋企拆禮物都拆到手軟 因為我有雙份 ,工作人員真係好叻呀,有好多贊助,仲有我老公換片贏左個媽媽袋, 好實用呀 :- , 今日真係玩得好盡興 幾時再有fuction呀

大宅

講起換片.... 邊會有人叻過孖b爸爸 佢每件事都要做兩份架.... 熟能生巧:tongue: :tongue:

由於c6個電腦受病毒入侵, 所有d相要遲少少先有, 不如請其他媽咪都一齊將d相post出黎昅昅

孖bJAN 寫道:
返到屋企拆禮物都拆到手軟 因為我有雙份 ,工作人員真係好叻呀,有好多贊助,仲有我老公換片贏左個媽媽袋, 好實用呀 :- , 今日真係玩得好盡興 幾時再有fuction呀

大宅

好多謝咁多位義工daddy & mami, 辛苦哂咁多位, 今日囡囡都玩得好開心, 特別係贏咗爬行比賽 羸咗份禮物

別墅

今日簡宜係又食又'瀝',全靠咁多位義工出心又出力~
大家都好開心,抽獎氣氛相當好,多謝你地既安排

子爵府

2024年龍年勳章

dear all...

hehe...雖然 I can't join...我都 thank you all moms 出哂力咁搞..真係唔易架 ~~~

下個 function 係咪 Apr 06 BB 一歲 party ar???

大宅

dear all

多謝晒1班義工ge daddy & mami
攪到今次ge function 非常之good~good
希望會快d有相睇就好啦

大宅

畀面勳章 爸B勳章

今日真係好開心,羅左一大袋禮物番屋企~
係呢度多謝晒咁多位義工爸爸媽媽,令到今次聚會攪得咁成功,你地簡直係勞苦功高呀!![size=x-large]感激感激!

大宅

咁多位義工daddy & mami [size=xx-large]好勁呀, 好叻呀

好多sponsor, 阿b又join

大宅

好感謝[size=medium]好感謝[size=x-large]好感謝各位義工媽媽, 有咁多禮物我極度興奮!!!!!!!!!!

大宅

今日返到屋企部白痴腦又著得番,而家趕緊將阿仔既相backup落碟先,所以未得閒整Party相住,在此我都多謝各位義工團隊既出色表現,令今次活動非常成功,重有你地唔好淨係多謝媽咪呀,D媽咪老公都出好多力架(乘機讚下自己 )
例如:我負責攝影同苦力 ,TINNA老公又係啦,重影到由張椅跌左落地,重整爛左條褲,好彩個人冇事,浚鏞老豆同regine老公啦都係咕喱黎架
經過今次既經驗,下次相信會更加完滿,在此再次多謝各義工既出色表現一次先得

大宅

[quote]
mirrorng 寫道:
咁多位義工daddy & mami [size=xx-large]好勁呀, 好叻呀

好多sponsor, 阿b又join

大宅

Carrie210 寫道:
叻叻今日玩得好開心呀, 番到黎屋企仲係咁興奮~~

多謝晒咁多位義工, 佢地真係勞心勞力呀~
仲要多謝好多mami成日幫我幫抱下叻叻,唔洗我全程dick住佢, 特別多謝regine family, 恆恆family陪我地坐mtr啦, 仲有係多謝恆爸幫我抱肥妹叻叻既車仔行左好多steps..

仲有係...朗朗豬啦..唔係佢...我同叻叻又點可以..又食又拎左個大獎..哈哈哈....真係講起都有d唔好意思呀~~
叻叻咁好運真係叻叻至真 快D買份新年禮物獎勵下佢啦

禁止訪問

陪月勳章

民房

今次係第一次參加咁多bb嘅party. 真係玩得好開心呀! 又贏咗兩份大獎

多謝咁多位義工 mami & daddy, 令到個party攪得咁成功

大宅

thank you all dads and moms who helped organized the party. it was a great success and we all had a good time.

regine, as you said, the lift lobby is 人山人海 and sammi cannot even get to the mat.

[quote]
reginefhk 寫道:
gie_angie,
嘩... 我仲以為聰 bb sure win 添 :tongue: 我遲左去 lift corridor 見到人山人海, 插針都插唔入所以走番轉頭, 究竟邊個勝出呢? how about april's sammi?
[quote]
:-( :-(

伯爵府

多謝咁多位義工爸爸和媽媽 我地玩得好happy

首頁

尾頁

跳至