夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 分享維繫夫妻感情的好主意和經驗

hehesms^^sms~

子爵府

Re: 分享維繫夫妻感情的好主意和經驗

mrsegg 寫道:
鬼馬生果盤(不適用於冬季)

搵日等對方(男女都適用)完飯去沖涼果陣準備人肉生果盤 將對方最鍾意食果樣生果放在你最鍾意的部位 一起慢慢嘆這個飯後果
~

子爵府

Re: 分享維繫維繫夫妻感情感情的好主意和經驗

ringoivy 寫道:
著眼看佢既優點, 唔著意佢既缺點, 你少左投訴大家感情自然好 我以前就係太著意佢既缺點 :cry: 所以日嘈夜嘈, 又成日攪到自己唔開心 :cry: 後來想通左你想同佢一生一世的話無人係會十全十美的, 多d著眼落去佢既優點到, 多d提提自己, 仲有多d讚美說話少囉唆 家和萬事興嘛 有咩好與唔好都真係要講出黎, 即使肉麻骨髀都好總好過放响心到得天知地知同你自己知啦 有時講唔出口用寫字仔/傳訊息都係一個好辦法
agreed~

子爵府

原文章由 最愛=貓仔 於 07-7-26 23:24 發表
前排好忙,又同老公吵架...所以冇乜心情上來...而家又好返了...

其實自己好蠢,明明好愛佢,同佢吵架咪自己唔開心囉,有乜謂喎...
d><lusweet ^^:loveliness: :loveliness: :loveliness:

子爵府

原文章由 tonton_922 於 07-9-11 02:35 發表

我老公好鐘我send訊息比佢!而家佢都學埋一份!幾好啊

sd sms,sd smssd d~:loveliness:

子爵府

原文章由 PCCW2319 於 07-9-17 22:30 發表

正所謂:相敬如賓。:mrgreen: :mrgreen:
我唔 時,都幾溫柔架

~ :lol

子爵府

原文章由 PCCW2319 於 07-9-17 22:30 發表

正所謂:相敬如賓。:mrgreen: :mrgreen:
我唔 時,都幾溫柔架

~ :lol

首頁

尾頁

跳至