烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇jm知道邊款榨汁機溶易清潔呢??
以前用過2部都好難洗...最後都放棄咗

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

回覆:榨汁機

http://hk.deals.yahoo.com/hong-kong/offer/112904

我諗緊買呢部,請問有無人用過,評價如何?

別墅

我諗緊hurom慢磨榨汁機 我見出到第三代
有冇jm用過?? 係咪真係咁好用咁易清洗??

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

ywpw 發表於 13-9-24 00:46
http://hk.deals.yahoo.com/hong-kong/offer/112904

我都唸緊買唔買呢部, 細細部又平平地想試吓 有無JM用過可以share吓?

別墅

push

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

~up~

大宅

jcstai 發表於 13-9-24 15:56
我都唸緊買唔買呢部, 細細部又平平地想試吓 有無JM用過可以share吓?
me 2, push push

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

ywpw 發表於 13-9-24 00:46

但其實呢部係攪拌機,唔係榨汁機喎。

大宅

複式洋房

引用:我諗緊hurom慢磨榨汁機+我見出到第三代有冇

原帖由 giger 於 13-09-24 發表
我諗緊hurom慢磨榨汁機 我見出到第三代
有冇jm用過?? 係咪真係咁好用咁易清洗??
我買咗好洗,不過一肚氣,爆咗唔保養,仲話我自己打爛同講太話,幾千蚊部機冇保証,仲會好易發霉,小心小心

別墅

回覆:myotonia 的帖子

唔係嘛?冇保養?? 咁壞咗即係要俾錢揾返佢整? 頭一年保養都冇??

複式洋房

引用:唔係嘛?冇保養??+咁壞咗即係要俾錢揾返佢整

原帖由 giger 於 13-09-29 發表
唔係嘛?冇保養?? 咁壞咗即係要俾錢揾返佢整? 頭一年保養都冇??
係,激死我,我買貴d個部,貪佢可磨粉,仲可洗得好乾淨,點知用唔夠十次,一磨杏仁個筒就爆咗,之後去保養,個劉經理好似講數敢,話我講大話,佢地嘅貨冇可能爆,但係我就自己打爆囉!消委會投訴佢地都唔理,消委會員工話只可小額錢債,我都嬲爆,冇理由為幾百蚊又請假又上庭!個筒差唔多四百蚊

複式洋房

引用:Quote:原帖由+giger+於+13-09-29+發表唔係

原帖由 myotonia 於 13-09-29 發表
係,激死我,我買貴d個部,貪佢可磨粉,仲可洗得好乾淨,點知用唔夠十次,一磨杏仁個筒就爆咗,之後去保養 ...
我希望唔好有人被騙,幾千蚊買完,最嬲係要比人屈,買其實他牌子冇敢嬲

首頁

尾頁

跳至