母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

旺角朗豪坊的育嬰室

啱啱星期日去到朗豪坊, 見阿仔差唔多食奶, 諗住睇定邊度有nursury, 點知睇水牌同map都無, 於是去問顧客服務處, 話要搭電梯去4A (即係food court)嗰層, 但係上到去又無指示邊度有, 跟住再去服務處問, 原來要用nursury, 要先聯絡佢地搵人帶同埋用鎖匙開門既. 入到去, 有洗手盆同換片墊, 仲有一張圓櫈, 都算ok, 但係冷氣好凍, 好似入雪房咁, 好在都有帶多張毛毯俾阿仔. 餵奶期間, 都有人拍門問有無人, 第一次應完無事, 點知第二次, 答左有人都開門入黎, 即係話就算你鎖左佢地都有鎖匙開門, 好在因為冷氣凍, 我坐得近門口, 佢一開門我已經用隻腳踢返埋度門, 如果唔係就蝕底哂, 因為我聽到拍門嗰個係男人聲..... 下次奶媽們若要用朗豪坊nursury, 記住帶定毛毯俾bb以免冷親, 仲要記住坐近門口, 唔係好易蝕底

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 旺角朗豪坊的育嬰室

thanks!

大宅

我都有咁的經驗:
諗番起黎.上個星期五去朗豪坊個育嬰室,就因為冷氣凍搞到感冒個人唔舒服.自己要睇醫生, 幾鬼咁辛苦.好彩亞b無事, 有感到豪坊服務育嬰室唔多掂, 為了各位媽咪的利益. 等我有機會向他的customer services 投訴吓先
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/vangie/portrait.htm

大宅

我都去過朗豪坊個育嬰室2次
唔係必要我都唔鬼去喇
真係超凍
換片個塊野又超窄

我第一次入去
餵餵下有人塞經無神開門喎
明明已經lock左門
..........係個男人既staff
嘩... 根本聽唔到有人拷門
好彩係我唔係坐門後面
畀佢一推頭都爆
我個頭爆都無緊要
至怕係撞到呀b就大件事
佢隻門係超重架!!!

大家要去既小心

大宅

原來唔止係我一個遇到咁既情況, 我仲以為咁啱得咁蹺添, 換片墊細都唔緊要, 因為我會帶定塊私家換片墊舖响上面既, 乾淨d, 但係度門就鎖左都有人可以開到入黎就無咁好囉, 好無安全感, 好唔好寫封信俾佢地同佢地反映下呢?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊