爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

民房

想購買 View-cam

請問那隻牌子碟機 View-cam 質素比較好,價錢經濟D.

謝謝

洋房

Re: 想購買 View-cam

why want good quality? What is it used for?

民房

我想用黎拍下bb D生活照. 唔想太多功能, SIMPLE就OK. 之前我用過SHAPE, 但係覺得D電唔多持久. 請問有問好介紹!!!!謝謝!

洋房

hmm ... maybe u can use old model.. then the function is limited n cheaper. However, even if new model with lots of function, you can skip that and don't use it. Sorry, seems not helping u.

大宅

我就將會買Sony SR-60 ,佢用30G harddisk,個人喜歡harddisk錄影,可一次過錄完先落返DVD-R or 電腦

行:(cash price) 6080
水 : 好似四千尾

複式洋房

budget ?

民房

budget大約$5000以內的DVD碟機.

大宅

Hi,

Samsung Digitial 1200X is a good choice. only about $3500, good for entry level, like me.

大宅

cym_fishman 寫道:
我想用黎拍下bb D生活照. 唔想太多功能, SIMPLE就OK. 之前我用過SHAPE, 但係覺得D電唔多持久. 請問有問好介紹!!!!謝謝!

我用緊canon,D電都係唔多持久,会唔会好多都係甘?已經係用厚电了。

別墅

我最近買佐JVC 30GB Harddisk的 $4,580.原來間間都唔同價錢的.我去Kowloon Bay 中原同屯門中原,可以有成$200different 的呀!

男爵府

kenneth1233 寫道:
我最近買佐JVC 30GB Harddisk的 $4,580.原來間間都唔同價錢的.我去Kowloon Bay 中原同屯門中原,可以有成$200different 的呀!

好唔好用?

首頁

尾頁

跳至