家事百科

跳至

首頁

尾頁

別墅

裝修完, 想找人/清潔公司做清潔

裝修完, 想找人/清潔公司做清潔, 要一日內完成, 價錢合理, 有冇好介紹?

洋房

Re: 裝修完, 想找人/清潔公司做清潔

有冇傢俬 ?
幾大 ?
where ?
when ?

男爵府

我都想搵呀..............
冇傢俬, 但有兩個入牆衣柜
(不過廚房有煤氣爐, 廚柜 & 勁大油煙)
500幾呎,
三月中要做。

大宅

清潔工人$70-$100 hr
有意pm me

大宅

會唔會同人大掃除咁清潔千年古漬 ?

別墅

Thanks everybody, 已找了朋友介紹的公司, $1000, 約1000尺, 我試咗再話比你地知間嘢得唔得.

別墅

Hi, 我最後用咗朋友介紹的'家居易', 不過唔好 兩位阿姐多多complaint, 話咁污糟 ,我心諗話得裝修淸潔 , 你想幾乾淨呀, 乾淨我都唔駛搵你la (但講真, 有沙有塵, 我覺得normal wo), 一開工已俾咗利是封住兩位把口先,但在一輪清潔後亦不很乾淨(重feel到有沙), 而兩位見我老公到場, 亦繼續complaint, 想草草收工. 我老公怕咗佢哋, 便比d tips 算數叫佢地走. 第二日叫bunbun再clean up. 我重唔見咗一樽protect sofa 的噴霧tim. :

子爵府

2024年龍年勳章

Spidermum

嘩...佢地咁差ka..有無打去 '家居易' complaint 佢地...??

複式洋房

睇置業家居廣告

複式洋房

"家居通" OK? Include all the fixture, gate, windows? ?-(

大宅

星夢美少,

"家居通", ok嗎 ? 我都想用呀?俾d意見,thx.

首頁

尾頁

跳至