自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

引用:講講下,忽然停左幾秒,+跟住又講幾句,+又停

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:蘇錦樑好似講到喊喎~

水晶宮

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

呢條友, 信唔過

珊瑚宮

環保接龍勳章

係唔係都無所謂啦!

侯爵府

hashtag影視迷勳章

貓哭老鼠!!

lingchanwong    發表於 13-10-22 15:16

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章

吾係佢話事, 佢係咪覺得好委屈

有種就遲職吾撈

大宅

出身民建聯,揸住雙重國籍入政府做高官,申請菲傭續期都要夾卡片攞特權嘅局長,流幾多鱷魚淚都感動唔到我喎,何況啲戲差到咁,谷又谷唔出:pppp:

greetings    發表於 13-10-22 17:37

禁止訪問

引用:出身民建聯,揸住雙重國籍入政府做高官,申

男爵府

戲子!嘩!唔發牌唯有自己現在咪做”我最討厭男主角”囉!今年度視帝大熱門呀!

子爵府

我覺得佢唔似喊,唔似鼻塞,又唔似R鼻。唔知佢想點。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

引用:講講下,忽然停左幾秒,+跟住又講幾句,+又停

原帖由 怪獸嘉獎 於 13-10-22 發表

講講下,忽然停左幾秒, 跟住又講幾句, 又停幾秒...好似係喊 ...
想點?依家啲官都要加Bb兩個字

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

大宅

引用:Quote:原帖由+CyanCyan777+於+13-10-22+發

原帖由 點解我咁黑 於 13-10-22 發表
起哂佢底,勁
一睇到上星期個記者會,佢話港視冇份然後陰陰咀笑個樣,即刻叮一聲記起佢啲偉績,唔係咁啱劉吳蕙蘭辭職,幾時輪到佢做局長

珍珠宮

畀面勳章

引用:出身民建聯,揸住雙重國籍入政府做高官,申

原帖由 CyanCyan777 於 13-10-22 發表
出身民建聯,揸住雙重國籍入政府做高官,申請菲傭續期都要夾卡片攞特權嘅局長,流幾多鱷魚淚都感動唔到我喎 ...
如果你睇埋佢的見證文章,仲火!最後仲要quote \"公義、謙卑和憐憫,是我們的召命人生必須持守的素質,願以共勉。\"(彌迦書6:8)Sorry, 我睇唔到局長你持守緊,但我真心希望你明白,公義係一定要持守。(利申:我係基督徒)

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

法拉都有一滴半滴,佢連半滴都無。

首頁

尾頁

跳至