潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 尋日去完始創中心間童裝店買野

hi Bigbaby844,
想問下長沙灣邊度呀?? 因為我未去過批發買野, 所以唔知道始創d野係點.
但想問下批發果d會唔會唔賣俾我呢d媽咪架?[quote]
Bigbaby844 寫道:
大家好!那間兒童畤裝店d衫仔,在長沙灣批潑都有得買,因為我上星期買過兩件衫仔比女女,而第日去批發'都有一無一樣,個

大宅

hi janice_lau,
咁我就無買麵包超人既野喎.
janice_lau 寫道:
我係葵涌廣場一間小店都買過d剪左牌既麵包超人衫
$50一件,好似同出面買百零蚊一件0個d一樣架

大宅

ykbb 寫道:
hi janice_lau,
咁我就無買麵包超人既野喎.[quote]
janice_lau 寫道:
我係葵涌廣場一間小店都買過d剪左牌既麵包超人衫
$50一件,好似同出面買百零蚊一件0個d一樣架
[/quote]

0個度都仲有好多其仔款式既衫都好靚,細佬女既款會多D
我下次去都會再睇
大B仔0605 細B女1006

大宅

可唔可以pm我葵涌廣場邊度呀, 我都想去睇下.

大宅

That's right. Most are made in China and many are available in Yahoo Auction but much cheaper of course. 天神村還多&平.

[quote]

大宅

Bigbaby844,可五可以話埋俾我知係長沙灣批發邊座?大約邊間? THANKS
因為我見始創果間真係係日本入貨禾.因為之前我老公細佬女朋友去日本旅行時買左TOKYO Disney的頭飾俾我女做手信,而果間shop都有賣,真係一模一樣!
同埋佢除左係日文包裝解說外,係有寫住MADE IN CHINA嫁.
如果長沙灣有得賣又平d,我好想去睇下呀~ [quote]
大家好!那間兒童畤裝店d衫仔,在長沙灣批潑都有得買,因為我上星期買過兩件衫仔比女女,而第日去批發'都有一無一樣,個

洋房

你星期六去間間都賣比你.. :-P

大宅

Bigbaby844 ,
咁請問你可否講講你所指果間係邊???
因為香工果度好大啊...
~THANKS~唔該晒~
你星期六去間間都賣比你.. :-P

複式洋房

我都去過果間舖, 唔覺得真係咁正喎, d衫都唔平!

男爵府

ykbb,

可唔可以pm俾我呀!

大宅

hi mandyyuen,
have pm to you, please check.

大宅

我見始創有幾間童裝店..一樓二樓都有...究竟係邊間..

大宅

hi loloyan,
i've pm address to you, pls check.

大宅

agree, 係貴過market

星夢美少女 寫道:
我都去過果間舖, 唔覺得真係咁正喎, d衫都唔平!

複式洋房

Bigbaby844,

可唔可以 PM 個地址給我或大約在什麼位置.

[quote]

別墅

我都想知呀!可唔可以 PM 個地址給我或大約在什麼位置.

[quote]

Love You Forever Hazel

大宅

我有興趣可否PM給我,謝謝

子爵府

Pls PM me.Thanks.
我個寶貝仔係屎撈B

首頁

尾頁

跳至