跳至

首頁

尾頁

大宅

大埔區媽咪請幫忙!!唔該

Hi, 我是東區媽咪, 有事相求,

我要返工, 由筲箕灣到太和九鐵附近, 請問搭什麼交通工具最好又最快呀, 需時幾耐

如果地鐵, 在尖東轉好定九龍塘好, 其實尖東站行得遠唔遠呀,

唔該各位bk媽咪幫下忙啦, 萬分感激, 急呀

該用戶已被刪除

Re: 大埔區媽咪請幫忙!!唔該

大宅

Jackiecheung0330

唔該晒, 不過我想問其實車程由hunghom到太和, 30分鐘得唔得呀
該用戶已被刪除

大宅

Happyfamily,
我同你相返, 由太和到柴灣返工,如果可以交換就好了
坐118到紅磡轉火車, 1小時15分.
家齊、家慈囡囡係我的寶貝,兩個都是12月出世  :-)

大宅

蒙妮卡

唔該晒, 世事就係咁家啦. 不過你有試過搭地鐵轉火車, 在尖東好定九龍塘好呢, 時間會唔會短d.

男爵府

我都想係太和搵到工就好啦. 我係太和住.

係呀, 隊巴轉火車, 係最快架啦.

大宅

crystal888

thanks so much

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Happyfamily,

我以前係太和去柴灣返工架~~~ 來回都係搭火車轉118, 最快架啦!!!

首頁

尾頁

跳至