母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

埋身餵bb去迪士尼,要注意d乜?

bb6個月,全埋身餵每日6餐,想帶佢去迪士尼,要注意d乜?我打過去問,佢話全個樂園得一間餵奶房....

禁止訪問

睛靈勳章

Re: 埋身餵bb去迪士尼,要注意d乜?

男爵府

冇問題架
個餵奶房好正架..同埋disney都唔係好大, 好快就行到去架啦
你bb食糊仔/粥仔未?佢有雪柜, 又有bottle warmer, 如果你想整熱d 糊仔都ok架

複式洋房

帶粥仔好似好麻煩,平時佢喺屋企,要幾經辛苦先餵得幾匙,如果....................餵少一日,會唔會唔係幾好呢?
disney 得一間房,因我諗住公衆假期去,如果人多用,間房咪有排等,餵人奶要成半個hour,有d worry

男爵府

唔食一次半次都ok o既, 不過我一向出街都照帶粥仔, 唔想因為出街搞亂左臭b食野o既schedule
個育嬰室入面, 冇記錯係有2個房仔可以拉埋lim, 出面仲有d open area o既, 所以照計唔會太多人爭, 加上其實我覺得佢指示不足, 極有可能好多人根本唔知有tim!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊