美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

生完兩件足足肥左廿磅,一直都的吾起心肝去減肥,一嚟無時間做運動,二嚟亦吾知有咩方法,直至有日坐地鐵,竟然有人讓位比我,佢以為我有左,真係勁傷心,所以決定一定要瘦,而重災區當然係肚腩,於是不停上網做資料搜集,周圍問朋友,知道出面真係好多好多不同嘅機係做收緊同減肥,期間有做美容院嘅朋友推介白金m6,話是最新亦最有效,終是用試做價試做左次,點知做完覺得無咩效,問完offer, 係要join50/100parts嗰d,唯返條數都好貴下. 於是再不停搵,有另一個朋友就介紹佢公司冷凍溶脂(吾係而家廣告嗰間),佢地公司仲係醫生做添,不過上網睇過佢地間公司d評語麻麻,好hard sell, 所以無搵到佢地. 最後搵下搵下,搵到有啲blogger寫Bldg介紹呢間(而家賣緊廣告),個blogger仲有晒相映晒成個過程,於是膽粗粗打去問下,知道佢地得試做收緊(只是收緊,不是溶脂),不過吾洗錢,都決定上去試下同了解下,聽完個sales講同睇左啲before & after嘅相,都明白個原理係點,仲覺得部機好勁添,而佢地又講到呢部機係攞左專利,有晒報告證明每做一次係有效減退20%脂肪.開始對呢間公司幾有信心,不過由於burget問題,最後都無join到course,只係用原價去試做一次,當時心諗就算無效都無咁傷,不過起初決定做時都驚驚地,又驚痛又驚有負作用,什麼凍死d肥脂肪細胞,不過由於決心太大,都決定一試,原來,過程係完全吾痛,只係舊野吸住舊豬腩肉,feel到凍凍地,坐下上下網已經過左一個鍾,反而係之後按摩嗰下有啲"秘",著返衫,就走得,完全無hardsell,返屋企後就係等啦,因佢吾係即時見效,係要等2-3個月先見成果嫁,咩等d細胞自己死,之後再排出, 第一次做係8月,大約10月中左右,開始覺得肚平左d,感覺真係好神奇,咩都吾洗做,就會自己瘦,,中間佢送左次收緊比我做,直至11月,明顯見到肚位置是凹左入去,好神奇,個sales話呢個就係做冷凍溶脂嘅記號,哈哈,直至12月頭,終於決定join course, 總括呢部機,我覺得係終極之選,因為佢係令你細胞死左之後排出,除左抽脂之外,我覺得呢個係最直接嘅方法,己另外好嘅地方,係佢吾需要你不停不停做,因為一個部位,最多只可以做2-3次,已每次都要隔三個月.比起出面其他機,每2-3星期做一次,每次做幾PART,其實計起條數仲吾化算.各位如果用好多其他機都吾太有用,真係不坊可以一試.分享完畢!

伯爵府

where n how much

大宅

回覆:終於做左冷凍溶脂,一個鐘一個部位 (分享)

Elyxx??

別墅

Yes,我係旺角Exxze,不過好似其他地方都有分店.
正價係$6000一次(1part1個鐘),好貴,join course 6次有8折.我自己再叫佢送左幾次收緊比我^^

子爵府

好貴呢~~ 幾個月先見效, 唔見效又話你食多左咁點算?!

大宅

呢部機係有D limitation. 佢係只可以減20% 脂肪, 唔係愈做得多愈瘦. 同埋唔可以即時見效. 不過唔係一個PART做一次就可以架啦咩? 點解要JOIN6次嘅

男爵府

面部可以嗎?

別墅

回覆 yau_grace 的帖子

佢話有保證嫁喎,總之做一次就會LESS 20%FAT.
睇廣告都有講啦,係貴嫁,所以我都考慮左幾個月先jOIN.

別墅

回覆 gossipgirly 的帖子

面吾得嫁,好似而家只係可以做肚,腰,背,同大脾內側,面邊有咁大舊肉比佢吸收入啫,哈哈.
面係咪要打針嫁,我見好多明星都係打針.

別墅

回覆 poopoob 的帖子

因為我做肚,而肚呢,佢建議係分左右做,可能我肚腩太大,同埋我做埋左右腰,即CALL機位,同埋,要6次先有折.

珍珠宮

引用:生完兩件足足肥左廿磅,一直都的吾起心肝去

原帖由 maggiess 於 13-12-05 發表
生完兩件足足肥左廿磅,一直都的吾起心肝去減肥,一嚟無時間做運動,二嚟亦吾知有咩方法,直至有日坐地鐵,竟然 ...
請問你共做左幾多次?

有效嗎?

珍珠宮

引用:回覆 poopoob 的帖子因為我做肚,而肚呢,佢

原帖由 maggiess 於 13-12-06 發表
回覆 poopoob 的帖子

因為我做肚,而肚呢,佢建議係分左右做,可能我肚腩太大,同埋我做埋左右腰,即CALL機位, ...
我問左一間C 字頭,旺角的。
可以3千元一格試做,但要湊夠人共買10格先有咁平。。

別墅

可否pm 資料俾我?

珍珠宮

引用:可否pm 資料俾我?

原帖由 tinkitinki 於 14-06-18 發表
可否pm 資料俾我?
可以pm你,各位可以上realself, 看外國人review 好多人都post 左相, 這部機滿意度有70%。

我覺得局部肥好難減的肚,大腿內側先适合啲做這機。

全身肥的都要靠運動同埋控制飲食吧!

如果有興趣3000元一格的jm, 可以pm我。

暫時共有6格認購。。希望成團

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 tinkitinki 於 14-06-18 發表

原帖由 Happy小米 於 14-06-18 發表
可以pm你,各位可以上realself, 看外國人review 好多人都post 左相, 這部機滿意度有70%。

我覺得局部肥好 ...
有冇人有興趣試做?

禁止訪問

珍珠宮

引用:回覆 Happy小米 的帖子可否PM資料,唔該

原帖由 happy1027 於 14-06-18 發表
回覆 Happy小米 的帖子

可否PM資料,唔該
間美容叫cutix

xutis, 你先上網看。

我湊夠10格了!

我再問問詳情。

男爵府

2024年龍年勳章

可否PM資料,唔該

大宅

引用:Quote:原帖由 tinkitinki 於 14-06-18 發表

原帖由 Happy小米 於 14-06-18 發表

我覺得局部肥好 ...
有興趣

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 Happy小米 於 14-06-18 發表

原帖由 ccm516 於 14-06-27 發表
有興趣
各位,唔好意思,這優惠是熟客朋友先有。。

首頁

尾頁

跳至