自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你認為聖經應評為不雅嗎?請投票。

please click

很難過,為甚麼會有那麼多人有這樣的想法?

珍珠宮

Re: 你認為聖經應評為不雅嗎?請投票。

我完全5明白點解咁多人會評為不雅

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

係咪有病呀?咁多人認同既???
有幾多人真係睇過晒聖經點寫呀?
為著下一代唔可以咁是非不分,
大家一定要幫手投票呀!!!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

老實說, 聖經都幾悶 !

當你會去”認真””詳細”去看聖經的時侯, 肯定心智已成熟. 已有能力去判斷內裡要你明白的意義.

你經過報攤可以會被3級的大字標題及裸露的身軀吸引你的視線. 因此該類雜誌要用膠袋套著.

而一本聖經放在你書架上十年亦未必能看完一章吧 !

別墅

我已投了不同意

麟媽媽 寫道:
係咪有病呀?咁多人認同既???
有幾多人真係睇過晒聖經點寫呀?
為著下一代唔可以咁是非不分,
大家一定要幫手投票呀!!!

珍珠宮

究竟投同意票既人係咪立心不良咋

民房

ian723 寫道:
老實說, 聖經都幾悶 !

... ...
而一本聖經放在你書架上十年亦未必能看完一章吧 !

[size=medium]完全同意!

珍珠宮

可以 send 一千幾佰封投訴信,仲有咩唔可以做
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

子爵府

琴晚我老公話,懷疑唔知係咪班色情大學生羣起搞野wor!

別墅

cway 寫道:
究竟投同意票既人係咪立心不良咋

唉!呢個世界實在有太多唯恐天下不亂既人!

男爵府

有心攪破壞/反對基督信仰嘅人,必定會去投票;而基督徒/不認為聖經是不雅嘅人,又未必會去投票,所以結果好容易一面倒

男爵府

香港已淪為妖獸都市

複式洋房

我已經投了不同意. 不過個web site 有些問題, 一開已經是circle了同意, 而且又不用留名, 只是click同意或是不同意, 會否一個人可以投很多次呢? ?-( ?-( ?-(

男爵府

這似乎是一個別有用心的調查。

大肥媽咪 寫道:
我已經投了不同意. 不過個web site 有些問題, 一開已經是circle了同意, 而且又不用留名, 只是click同意或是不同意, 會否一個人可以投很多次呢? ?-( ?-( ?-(

複式洋房

剛剛再開那個web site, 已經再找不到那個投票選舉了, 是否已經刪除呢? ?-( ?-( ?-(
Verveine 寫道:

[quote]
大肥媽咪 寫道:
[/quote]

男爵府

那個調查無故移走了,真的值得可疑。
大肥媽咪 寫道:
剛剛再開那個web site, 已經再找不到那個投票選舉了, 是否已經刪除呢? ?-( ?-( ?-( [quote]
Verveine 寫道:

[quote]
大肥媽咪 寫道:
[/quote][/quote]

大宅

中大班學生簡值不知所謂

複式洋房

我是4:29/30pm投票的, 4:39/40pm已經找不到那個web, 真奇怪! ?-( ?-( 是否有什麼問題呢? 或是他們又有新花招?

侯爵府

中大班學生簡值不知所謂 :冇事找事

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

首頁

尾頁

跳至