興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mymarigold 發表於 18-1-31 13:36
丁墨書中,我睇剩如果蝸牛有愛情同他來了請閉眼 , 可能我唔鍾意查案,曾經好努力去睇,但睇極都睇唔完,反 ...

請問"江山不悔"是否丁墨新作?前兩天喺商務見到,不過未買,呢本好看嗎?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mymarigold 發表於 18-1-31 17:17
《江山不悔》繁體版係今年1月出, 但其實簡體版係12 、13年已經有,好睇, 除咗講男女之情,仲有手足之情 ...

多謝推介我而家睇緊"如果蝸牛有愛情",完咗會睇"江山不悔"

用戶要求終止服務

Sumyeema1 發表於 18-1-31 23:05
蝸牛舊年有拍電視劇,電影感十足,又緊張刺激,值得睇。

我自己,睇完小說去追劇,失望多,但蝸 ...

多謝推介,我未睇蝸牛劇呀,諗住睇曬先開他來了就相反,我喺睇咗劇先追小説

用戶要求終止服務

HyperBB 發表於 18-3-3 15:04
我覺得丁墨啲書都好好睇,不過好多都睇晒喇,唔知有冇其他類似嘅作品呢
...

丁墨好睇呀睇緊"他與月光為鄰"完咗會開"江山不悔"

用戶要求終止服務

HyperBB 發表於 18-3-7 07:58
“ 他與月光為鄰 ” 真係勁好睇!!睇到最尾有驚喜,覺得個作者真係好犀利
...

你講得好吸引,好心急想快d睇曬添

用戶要求終止服務

Tabo63 發表於 18-8-9 21:03
最近狂追,桐華, "散落星河的記憶", 轉文路去太空科幻,但好好睇。劇情設計好好,睇吾停手。有網上免費版 ...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊