想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人05年11或12月排口左QMH做IVF?

sharing!

我排口左11月在QMH做IVF,第一次,但我估計我個m cycle應該係會在12月中才可以抽卵做!
心情?現在唔係太緊張,因仲有2個月,但就有D lonely....

大宅

Re: 有無人05年11或12月排口左QMH做IVF?

我都係上年11月威院排ivf, 但1月尾先抽卵, 過程都幾辛苦, 你有d心理準備, 唔好太緊張, 放鬆d, 我抽出7粒, 有3粒受精,放o在2粒, 而家bb8個月啦,希望你都成功!!!!
5歲~~

複式洋房

kat923

多謝你支持!希望順利啦!

複式洋房

Kat923

想問口下你,你放完egg有冇放假係屋企休息?我就預口左放one week!
我個case係結

大宅

kat923
你好! 我都排左10月見醫生(威爾斯), 你可唔可以講下威記既程序? 我好想知, 尤其老公果part, 因他常不在香港, 我想佢o係時間上有d心理準備, 另外想問你放左兩粒落去, 咁係咪而家有兩胎呀? 祝你bb健健康康!

謝謝!

大宅

你放心啦, 放完egg後醫院會比7-10days annuel leave, 咁你頭幾日係屋企
5歲~~

複式洋房

我仲以為要自己請annul leave,原來doctor會俾sick leave. 等我仲save

大宅

係咪見完醫生先排做ivf, 你係講做ivf程序??我放2粒, 驗到得一個bb.
5歲~~

大宅

我同你一樣好驚痛, 為o在個bb你都唔記得點痛, 老實講放egg係有d痛, 但都ok袈, 有小小麻醉, 醫生手勢又好, 放心啦!我未做過iui.
5歲~~

複式洋房

真係?放egg會痛D :-( :-(
我以為抽egg時,支針穿過陰道會痛D,仲要穿2邊!但原來係放egg會痛D!!!
咁抽egg同放egg分別打幾支針??? ?-(

大宅

sorry 呀, 我係想講抽egg!!! 我都唔知打幾多, 個時已經暈暈地.
5歲~~

複式洋房

OK la!都預

大宅

bb係女呀, 威院冇叫我抽羊水, 但我去c+抽血ok啦.
5歲~~

複式洋房

祝你有個健康cutie

大宅

Thanks!等你地好消息!!!!!
5歲~~

複式洋房

一定一定!
我怕我做完ivf後你已生

大宅

kat923
thank you
係呀, 我想問你見完醫生之後係要做d mud呀? 因我係私家症(我生過一個不能排公家症), 見完醫生好似個幾月可做ivf, 所以想知之後係點囉, 其實我果part大約都知(因有姊妹講過瑪麗的程序) , 但我對老公果part唔太清楚, 如你有空, 麻煩你講解一下, 謝謝!

大宅

因我之前係瑪嘉烈睇開, 後來先知佢地冇ivf做, 咁咪同我轉去威院, sorry呀, 老公個part唔記得太清楚, 老公去醫院都冇做d test, 因之前係c+有做精子test, 我有report比佢地!
如你做c+症, 應該好快做.
5歲~~

大宅

kat923
thank you!

複式洋房

yen88,
跟據QMH俾我

首頁

尾頁

跳至