自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

急問:邊到買貼紙相機,,謝謝

我想買一部DOCOMO CAMESSE PETIT(自拍貼紙相機),係可以影完之後自己畫野的相機,唔知有無人知邊到有得買,同大約幾錢???謝謝

我一生一世必有恩惠慈愛隨我,我且要住在耶和華的殿中,直到永遠!

大宅

醒目開學勳章 環保接龍勳章

Re: 急問:邊到買貼紙相機,,謝謝

我早兩年買左,係深水 土步 買架,上年去黃金都有得賣,價錢百幾蚊,e+唔知會5會平d?

子爵府

小百合mama

我2月頭o係yahoo拍賣買左部比阿仔玩
$169 (佢之前好似係新年on sales)
我見個賣家都仲有得賣
但價錢已經係$180
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~
**if you wanna cry, cry on my shoulder;
    if you need someone who cares for you;
    if you're feeling sad; your heart gets colder;
    yes I show you what real love can do.**

別墅

yy13、花子:

唔該呀!!!但我要今日買,唔知香港區有無,或者旺角有無呢???

我一生一世必有恩惠慈愛隨我,我且要住在耶和華的殿中,直到永遠!

大宅

醒目開學勳章 環保接龍勳章

小百合mama,

睇睇呢條link-->http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7007021005156

別墅

謝謝你,花子。

首頁

尾頁

跳至