自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

幾好睇
題材有新鮮感

pigmei    發表於 19-10-9 17:10

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

kaka80 發表於 19-10-14 23:51
其實仲有小小吾明, 有時係Alex 或者亞蕭發夢,係夢到過去, 定是穿越左返去以前?

後尾個兩次,亞蕭就好肯 ...

我睇法
之前所有都係夢到之前嘅事

除左alex果次喺飛機失事前
佢真係返左之前變coco

kaka80    發表於 19-10-15 12:57

男爵府

wing1206 發表於 19-10-14 17:22
我覺得成套戲最後係叫人不要執著,要放下。

~何太不執著bb己死,改養狗仔

啱啱追完結局了,全部都變了happy ending,有種好感動感覺,尤其'嬰'同'東東',而穿越時空有d似星爺西遊記'波E波羅me'咁

子爵府

麟媽媽 發表於 19-10-14 18:13
有個女仔咪拉開個新娘,話其他朋友想知道佢哋嘅情史,嗰個女仔咪係小魚囉。
...

明白,thanks

Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

子爵府

gracelam 發表於 19-10-14 17:50
臨尾今宵夜總會冇封塵,改做密室遊戲場地。

小魚同彭彭唔係 今宵大廈住客,佢地出現只係一個偶然。

明白
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

珍珠宮

2024年龍年勳章

珍珠宮

回覆樓主:

其實仲有小小吾明, 有時係Alex 或者亞蕭發夢,係夢到過去, 定是穿越左返去以前?

後尾個兩次,亞蕭就好肯定是穿越返去改變歷史。

珍珠宮

docomo 發表於 19-10-12 10:35
波野波 law me

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

東張西望今晚再解話!

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Doris 發表於 19-10-14 18:59
https://www.momovod.com/vod-detail-id-116398.html

謝謝

男爵府

畀面勳章

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/385328/%E9%87%91%E5%AE%B5%E5%A4%A7%E5%BB%88-%E6%8F%AD%E5%9F%B7%E7%B4%99%E7%9A%AE%E9%98%BF%E5%A9%86%E7%A5%9E%E7%A7%98%E8%BA%AB%E4%BB%BD-%E5%8E%9F%E4%BE%86%E4%BF%82%E9%98%BF%E8%95%AD%E6%95%91coco%E9%97%9C%E9%8D%B5%E4%BA%BA%E7%89% 在第19集中,就出現了一位神秘阿婆,將阿蕭推落海中,令阿蕭差點浸死,不少網民都猜測這個阿婆身份絕不簡單,甚至有人認為她是年老的Coco,那究竟她是誰呢?

男爵府

wingleung02 發表於 19-10-14 10:42
想問下除了tv super 可以睇返, 仲可以邊度網上睇到大結局呀? tks
https://www.momovod.com/vod-detail-id-116398.html

男爵府

解釋得好好

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

dubd168 發表於 19-10-14 18:04
呢個冇留意到添,係空姐d朋友?

有個女仔咪拉開個新娘,話其他朋友想知道佢哋嘅情史,嗰個女仔咪係小魚囉。

大宅

麟媽媽 發表於 19-10-14 17:58
小魚冇死到,最後喺天台有份開Party

呢個冇留意到添,係空姐d朋友?

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

Rainyok 發表於 19-10-14 17:38
邊度講無金宵夜總會
點解無改寫小魚同彭彭嘅結局

小魚冇死到,最後喺天台有份開Party

珍珠宮

環保接龍勳章

Rainyok 發表於 19-10-14 17:38
邊度講無金宵夜總會

臨尾今宵夜總會冇封塵,改做密室遊戲場地。

小魚同彭彭唔係 今宵大廈住客,佢地出現只係一個偶然。

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

子爵府

邊度講無金宵夜總會

伯爵府

~東東媽媽唔執著名利,東東無去補習去接爸爸放工
~佳爺無執著個囡,無再煮炸雞脾
~Yuki姐盲了不再執著要照自己個樣
~BabyMia做回明星,隔離屋個四眼仔攞住話佢好鍾意個對襪Be yourself的公仔同佢影相,叫佢做回自己
~Carmen姐無追逐佢的工作同金丁一齊開酒吧
而金宵夜總會都無埋,林老師應該放下了coco,所以連書店都無咗(因為佢唔洗等coco返來攞返張相)

199707100304    發表於 19-10-14 17:39
http://hk.myblog.yahoo.com/handmadeson

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

https://topick.hket.com/article/ ... 0RoeM&mtc=10027

首頁

尾頁

跳至