心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

琴晚我老公返~我話想去接返個仔~佢話差1日,放假咪由得佢玩下囉~我話係香港玩5得咩?佢話成幫細路1齊返個仔梗係想玩la~我話我驚個仔5知玩左去邊~佢話係個仔自己話5返,要跟住e婆~我話5係佢話點就點ga,個仔係我ga,又5打個電話問下先~佢話人地幫你睇住個仔責任幾大,梗係會緊d~我話你識講呢句就得la~點解你ma帶佢返大6又5帶佢返香港?佢自己返左香港先話留低個仔係大6玩?點解佢係大6時5打個電話問ar?佢帶得個仔返去係咪有責任帶佢返香港?點解將個責任俾其他人?我從來5使人幫我手揍仔~如果係你ar,有咩意外你攬人地個仔定攬自己個仔?佢話我無大無細~我話長輩係要尊重,但係5係做咩都啱,都要縱容~個仔係我ga,我擔心有咩咁出奇?(講到呢到,我已經忍5住想喊,聲都震埋)咁多年來你ma點對我你心知ar~我有無係你&個仔話過佢半句不是?有無1次係5叫佢?個仔5肯叫佢都係我監佢叫~係咪要諗下個仔係邊個生,邊個先係ar ma~最後佢今日去接個仔~

meow~meow  豆丁, proud of you ~!! (真心地...眼濕濕)  發表於 11-8-2 17:04
Allyly  做得好, 比著我, 我第二日已經會唔反工去接番佢!  發表於 11-8-2 15:32

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

回覆 豆丁 的帖子

聽你咁講完...而家先發覺最不知所謂o個個係你 C6

Vixen  冇錯!  發表於 11-8-3 17:18
kathy貓  agree  發表於 11-8-2 17:02
Allyly  係呀!  發表於 11-8-2 15:42
alice44  同意.  發表於 11-8-2 15:36
楠嵐  agree~  發表於 11-8-2 15:35

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

lovelyliz 發表於 11-8-2 15:21
回覆 豆丁 的帖子

聽你咁講完...而家先發覺最不知所謂o個個係你 C6

同意....

大宅

豆丁 發表於 11-8-2 15:15
琴晚我老公返~我話想去接返個仔~佢話差1日,放假咪由得佢玩下囉~我話係香港玩5得咩?佢話成幫細路1齊返個仔梗 ...
we all mons here care for your son safety, not to destroy your relationship w/C6 & his family. It's important to let u know your son is so young that he can't make a right decision himself to stay in mainland.

Ii believe your husband realise u love kids very much.... calim down...let's know as your son back to HK.

男爵府

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

唉 ~ d 男人吾係下下要人講到甘白先明係麻 :;pppp:

複式洋房

你99咁都得?係都交代句LA

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

如果個仔在大陸有咩事, 我諗我會殺人 !
~~~ LOVE & PEACE ~~~

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有無搞錯呀~咁都得呀?一陣個仔有乜事咁點算呀?快D叫你老公帶個仔返黎啦!

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

人仔細細係好令人擔心既...
經過今次,最好係同你c6傾下,唔好再有類似事情發生啦﹗
みんなで一緒に笑う

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

豆丁 發表於 11-8-2 15:15
琴晚我老公返~我話想去接返個仔~佢話差1日,放假咪由得佢玩下囉~我話係香港玩5得咩?佢話成幫細路1齊返個仔梗 ...

咁你老公都算係咁, 唔好唔開心, 件事已解決, 只要無下次就得啦~
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

比我實掛死,自己個仔唔享身邊成日已經會掛,仲要享大6,一定擔心死.

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

有冇攪錯呀! 個仔有乜事, 邊個負責任呀! 離晒譜
擔心死

子爵府

我想生三個 發表於 11-8-2 15:19
最緊要個仔無事,下次睇緊d,同你99表明唔鍾意,呢次算數,講明無下次,要發下老皮....
...
我同老公講左無下次,個仔5會再跟99返大6,有咩叫佢自己拆掂佢~

meow~meow  support  發表於 11-8-2 17:05
琛怡媽媽  記得keep番阿仔 d "證件"...  發表於 11-8-2 16:47

子爵府

多謝各位~

子爵府

琛怡媽媽 記得keep番阿仔 d "證件"... 發表於 18 秒前

我老公應該5會自己拎ar仔d證件,佢知我5係講笑,有下次真係婚都有得離~不過我會將個仔d證件放我ma到~

侯爵府

畀面勳章

俾我實嬲到爆炸同訓唔著,我會即時上大6接反個仔,就算係你個仔自己唔肯走,你99問都唔問你就自作主張放低你個仔係大6,你99都唔岩啦~佢認為自己係你個仔既麻麻就可以咁做呀?!真係好過份~~
大6又dirty又危險
給懶惰蓋過所有,就什麼都做不到要同恐懼做朋友我要努力,令自己和兩個女兒有屬於我地既家

子爵府

rainlamrainlam 發表於 11-8-2 16:54
俾我實嬲到爆炸同訓唔著,我會即時上大6接反個仔,就算係你個仔自己唔肯走,你99問都唔問你就自作主張放低你個 ...
我咪眼光光碌光~

珍珠宮

如果你99自己湊實個孫,個感覺都冇咁差!e+帶返個仔返來就算啦,記住教亞仔唔好跟人四圍去,細路哥知鬼危險,有得玩有得食就開心架啦,點識分咩叫做對自己好?
我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

首頁

尾頁

跳至