跳至

首頁

尾頁

洋房

me too, my facebook accoutn [email protected] nick name Joey Wong

男爵府

my facebook: [email protected]

男爵府

我見有個媽媽回覆可以book到警察俱樂部,
我地既gathering 有望啦

男爵府

我地使唔使開左個新Topic話搞gathering先?
(好期待呢)

大宅

我好少post 相去fb架....不過你都可以add我: [email protected]

大宅

原帖由 elaine_272 於 09-7-14 11:07 發表
我地使唔使開左個新Topic話搞gathering先?
(好期待呢)

等confirm 左details 至開新tipic 講gathering 啦. 而家個 $ 都唔知包唔包野食etc

大宅

嘩, 咁多 post, 追唔晒 tim....
你地就好啦, 可以隨時上bk. 我係公司唔敢咁揚開 bk呀...

男爵府

我見你少左上嚟, 以為你好Busy

原帖由 vivienne019 於 09-7-14 12:25 發表
你地就好啦, 可以隨時上bk. 我係公司唔敢咁揚開 bk呀...

男爵府

我未知detailsm, 只知心急想join gathering

原帖由 ChrisAlfred 於 09-7-14 11:42 發表

等confirm 左details 至開新tipic 講gathering 啦. 而家個 $ 都唔知包唔包野食etc

大宅

問左啦..buffet形式..人頭計$120一位,如果包左個場..就min要40人.就係咁簡單啦.
不如等我開個topic睇下有幾多人會join先. 
不過我估最多都係40人就最fit啦. 因為預返有d位可以開住bb車囉.你地有咩意見呀?

男爵府

原來你地已經搞緊gathering喇~好呀~

到時咁多bb一齊出席梗定好熱鬧呀
不如到時將gathering既info都post上facebook丫~
應該會有好多人join呀^^
但其實我要返shift~好少放星期六日~所以要睇下你地約左邊日~睇下我去唔去到啦!

珍珠宮

Thanks Sasa!
Really looking forward..........

大宅

係忙又無所謂呀. 不過又唔係, 又唔可以咁揚上網... 唔知做咩...

原帖由 elaine_272 於 09-7-14 17:30 發表
我見你少左上嚟, 以為你好Busy

大宅

thanks, sasa!
你真好, 成日都幫大家搞 gathering! 好期待!

原帖由 bebe2009 於 09-7-14 17:39 發表
問左啦..buffet形式..人頭計$120一位,如果包左個場..就min要40人.就係咁簡單啦.
不過我估最多都係40人就最fit啦. 因為預返有d位可以開住bb車囉.你地有咩意見呀? ...

複式洋房

原帖由 mangodo 於 09-7-15 01:02 發表

不如到時將gathering既info都post上facebook丫~
但其實我要返shift~好少放星期六日~所以要睇下你地約左邊日~睇 ...

thanks for mangodo, 我join左你喺 facebook開既'' 0904媽媽會所'', 我add 左好多0904 媽媽喇!!! 你地 add 左未???? 不過add 左之後就唔知邊個打邊個, 因為大家喺 babykingdom個名 同facebook個名唔同......大家有咩意見可以認到大家呢??? 哈哈哈~~~

別墅

原帖由 vivienne019 於 09-7-14 12:25 發表

我都係, 成日好上想上黎, 但響公司費事咁揚. 好多野睇唔切!

別墅

原帖由 bebe2009 於 09-7-14 17:39 發表
不過我估最多都係40人就最fit啦. 因為預返有d位可以開住bb車囉.你地有咩意見呀? ...

sounds good! 今次係咪預埋老公架? 如果係咪即係大約20位mama左右, 但會唔會有多過20個mama想來呢今次?

男爵府

唔該晒

男爵府

因為人數有限, 我驚post落facebook, 會太多人報, join唔到會唔會好失望
(純粹個人意見, 唔好誤會)

原帖由 mangodo 於 09-7-15 01:02 發表

但其實我要返shift~好少放星期六日~所以要睇下你地約左邊日~睇 ...

男爵府

我有時都係咁, 都好慘喎

原帖由 vivienne019 於 09-7-15 13:06 發表
係忙又無所謂呀. 不過又唔係, 又唔可以咁揚上網... 唔知做咩...

首頁

尾頁

跳至