跳至

首頁

尾頁

男爵府

我係facebook見到你啦~
我facebook個名都係elaine, 好易認

原帖由 renee762 於 09-7-15 13:12 發表

thanks for mangodo, 我join左你喺 facebook開既'' 0904媽媽會所'', 我add 左好多0904 媽媽喇!!! 你地 add 左未???? 不過add 左之後就唔知邊個打邊個, 因為大家喺 babykingdom個名 同facebook個名唔同......大家有 ...

男爵府

agree

原帖由 bobg 於 09-7-15 14:03 發表

sounds good! 今次係咪預埋老公架? 如果係咪即係大約20位mama左右, 但會唔會有多過20個mama想來呢今次?

男爵府

係喎~咁點算好呀!!!
有咩地方係夠大可以俾多D人join既呢?
原帖由 elaine_272 於 09-7-15 14:50 發表
因為人數有限, 我驚post落facebook, 會太多人報, join唔到會唔會好失望
(純粹個人意見, 唔好誤會)

大宅

HELLO, 大家好呀...關於我地既GATHERING, 我諗緊其他地點, 如果警察俱樂部都要[email=120@HEAD]120@HEAD[/email], 咁我都想搵下酒店. 不過咁..個GATHERING 一定唔會可以JOIN得太多人囉...我覺得最盡都係20 PAIR PARENTS.加埋BB都成60人啦....太多人就會比較難傾計囉...!

你地有咩意見呀?

大宅

原帖由 renee762 於 09-7-15 13:12 發表

thanks for mangodo, 我join左你喺 facebook開既'' 0904媽媽會所'', 我add 左好多0904 媽媽喇!!! 你地 add 左未???? 不過add 左之後就唔知邊個打邊個, 因為大家喺 babykingdom個名 同facebook個名唔同......大家有 ...

我都係咁話~~~

大宅

sasa
個人意見, 唔好限報名人數啦. 我地之前兩次, 都係around 廿人出黎.
而家呢度越來越多mama, 限左廿個報名, 好多mama會好失望架, 同埋有 d 係公司上唔到網既, 一定遲左報架喎.
不如我地找幾個差唔多價錢既tea buffet, set 左兩個日子比大家睇.
人多既可能仲好, 打去酒店可能已經變相hold左個場咁滯呢 ^_^

男爵府

我都覺得唔好限人數, 大家都想出嚟見下/傾下

原帖由 ChrisAlfred 於 09-7-15 16:30 發表
sasa
個人意見, 唔好限報名人數啦. 我地之前兩次, 都係around 廿人出黎.
而家呢度越來越多mama, 限左廿個報名, 好多mama會好失望架, 同埋有 d 係公司上唔到網既, 一定遲左報架喎.
不如我地找幾個差唔多價錢既tea buf ...

男爵府

Good idea~
原帖由 ChrisAlfred 於 09-7-15 16:30 發表
sasa

男爵府

agree!!

原帖由 mangodo 於 09-7-15 16:42 發表
Good idea~

大宅

如果係人數問題,我睇過0901佢地都有攪過活動,係Eaton Hotel,lunch buffet 都係$200/each (Baby under 3 years Old free of charge)
可以問下 Tea buffet幾錢

大宅

各位, 我剛問左尖沙咀百樂酒店
lunch buffet 時間由12:00至2:30每位$138, 人多就有25% off 即係138x75%+13.8=117.3

如果我地有40-50人, 就要先比訂, 佢會張我地group 埋一齊坐, 仲會預地方放車仔. 佢話之前都做過mama會既gathering. 大家點睇呀?

另外警察俱樂部部就最多只可坐50人..無額外地方可以放車仔架啦.

我自己就prefer 酒店同埋星期日攪啦..不過當然唔好expect咁既價錢食物質素會好好啦.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我返左工都少左上黎啦...但都會日日入黎睇一睇...睇下大家有咩傾

sasa...如果酒店地方大d大可以俾多d媽媽參加...我都覺得酒店會好d呀

複式洋房

sasa

good......最好成個場係我地玩晒tim呀~~~哈哈哈

複式洋房

原帖由 elaine_272 於 09-7-15 14:56 發表
我係facebook見到你啦~
我facebook個名都係elaine, 好易認

haha, i saw u to.....my name is renee

洋房

我都想join….地方大DD媽咪同BB好開心嫁..我都可以問0812嘅媽咪,因為佢地剛剛攪咗個半歲gathering..都好大型

大宅

Sun 好呀, 我周六長長長長周架.

男爵府

酒店好呀, 不過EASTON HOTEL一般, 不如去番之前講果度 - 龍堡~

原帖由 bebe2009 於 09-7-15 21:28 發表
各位, 我剛問左尖沙咀百樂酒店
lunch buffet 時間由12:00至2:30每位$138, 人多就有25% off 即係138x75%+13.8=117.3

如果我地有40-50人, 就要先比訂, 佢會張我地group 埋一齊坐, 仲會預地方放車仔. 佢話之前都做過m ...

男爵府

都好喎, 唔該晒

原帖由 YatJoey 於 09-7-16 00:06 發表
我都想join呀….地方大D多D媽咪同BB好開心嫁..我都可以問0812嘅媽咪,因為佢地剛剛攪咗個半歲gathering..都好大型

男爵府

咁慘, 長長長長周

原帖由 ChrisAlfred 於 09-7-16 10:46 發表
Sun 好呀, 我周六長長長長周架.

大宅

係呀...真係幾大型...成一佰個bb參加..

原帖由 YatJoey 於 09-7-16 00:06 發表
我都想join呀….地方大D多D媽咪同BB好開心嫁..我都可以問0812嘅媽咪,因為佢地剛剛攪咗個半歲gathering..都好大型

首頁

尾頁

跳至