跳至

首頁

尾頁

男爵府

如果我地confirm左會開new topic, 你放心

原帖由 Janetkkm 於 09-7-17 15:43 發表
My friend's son born 12/08 and join the function before, many gift ar.......they will orgainze again on 2/8/09 but i think it's smaller function......

Also I prefer if confirm the date, timing and pl ...

別墅

wow .. have gathering. i am also interested to join!!!

複式洋房

原帖由 YatJoey 於 09-7-17 01:18 發表
係呀佢地好堅...準位備好多禮物同funtion..等我問多d資料再回報比大家知啦

記得問多D informations, 睇下有咩我可以幫手丫.........

複式洋房

原帖由 elaine_272 於 17/7/2009 16:27 發表
如果我地confirm左會開new topic, 你放心

嘩!!好開心呀, 終於有啦!! 我同事剛剛參加完0901的BB聚會, 我不知幾羨慕, 可唔可以預埋我, 有咩可以幫手????

大宅

不如咁啦...我開個新topic, 統計下2個日子有幾多mama可以出席啦..好唔好呀..而家咁樣好難知度應該決定book 邊個場架..好唔好呢 , 日子我既見議係8月23 或者8月30 (sunday), 如果有人和議我就出post架啦.

地點暫時有: (1)尖沙咀百樂酒店(lunch buffet)
       (2)龍堡酒店

大宅

good idea

原帖由 bebe2009 於 09-7-17 22:44 發表
不如咁啦...我開個新topic, 統計下2個日子有幾多mama可以出席啦..好唔好呀..而家咁樣好難知度應該決定book 邊個場架..好唔好呢 , 日子我既見議係8月23 或者8月30 (sunday), 如果有人和議我就出post架啦.:ba ...

洋房

0812媽媽比咗好多資料同sponor,佢建議我地成立義工隊先,我會開個新topic招攬隊员先,然後再開個新topic for 我地嘅gathering好唔好呀?

大宅

bebe2009, 出啦出啦, 我舉緊腳贊成出新topic 好耐啦.

別墅

原帖由 bebe2009 於 09-7-17 22:44 發表
不如咁啦...我開個新topic, 統計下2個日子有幾多mama可以出席啦..好唔好呀..而家咁樣好難知度應該決定book 邊個場架..好唔好呢 , 日子我既見議係8月23 或者8月30 (sunday), 如果有人和議我就出post架啦.:ba ...

贊成贊成!

別墅

8月23日/30日 會唔會早左d?
大家BB 多數4-5個月度....

大宅

而家有mama成立義工隊..攪gathering喎.咁我就唔開新topic住啦. 以免大家混淆啦.

有關gatheringt既資料就等義工mama 
update 我地先作進一步行動啦.

複式洋房

原帖由 bebe2009 於 09-7-18 16:30 發表
而家有mama成立義工隊..攪gathering喎.咁我就唔開新topic住啦. 以免大家混淆啦.

有關gatheringt既資料就等義工mama 
update 我地先作進一步行動啦. ...

好丫好丫.....0812媽媽比咗好多資料同sponor的話, 可能都需要一D日子去搞, LATER先 POST 都未遲, 因為一定有好多MAMA JOIN 個 GATHERING......哈哈

洋房

好多謝大家湧躍參加0904媽媽gathering,等我地義工隊傾好地點&時間先post個新topic for 我地0904媽媽gathering

大宅

aiya... miss out jor alot tim... need to catch up ar..mouth: mouth:

男爵府

thank you very much

原帖由 YatJoey 於 09-7-18 21:38 發表
好多謝大家湧躍參加0904媽媽gathering,等我地義工隊傾好地點&時間先post個新topic for 我地0904媽媽gathering

男爵府

bb而家3個幾月, 而家唸緊4個月比唔比糊仔比bb食;
你地會唔會? 食邊隻?

男爵府

我見到有post話bb識反身, 我女女重未識
不過大家要留意佢地多d, 因為佢反身後, 唔識再反番身, 會好危險!

子爵府

原帖由 elaine_272 於 09-7-21 11:28 發表
bb而家3個幾月, 而家唸緊4個月比唔比糊仔比bb食;
你地會唔會? 食邊隻?

我諗住6個月先開始俾佢食,阿仔以前就食healthy time。

男爵府

其實我都心大心細, 4個月定6個月, 不過女女係99湊, 都要睇下佢想點~

原帖由 mikitten 於 09-7-21 12:16 發表

我諗住6個月先開始俾佢食,阿仔以前就食healthy time。

複式洋房

回覆 21# Janetkkm 的文章

你地係唔係講緊gathering yar,when and where, if i am free,i also want to join.thanks

首頁

尾頁

跳至