美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

原帖由 tomatolala 於 11-1-17 14:35 發表
Where are u all?

隔離版教減下半身,好有參考價值呀!
我要戒清甜野同運動下至得,我雙腿就來痴埋lar,但腰Ok啊!

d媽:
是否邊樹瘦先就邊樹易d肥返? ...

我覺得唔係wor
最難瘦的地方
一重返幾磅又好明顯去返果附近

翡翠宮

其實你們又覺得什麼人手通淋巴又會否work for一些難減的地方呢?

原帖由 elong 於 11-1-17 10:07 PM 發表

我覺得唔係wor
最難瘦的地方
一重返幾磅又好明顯去返果附近

複式洋房

原帖由 MagDog 於 11-1-17 22:17 發表
其實你們又覺得什麼人手通淋巴又會否work for一些難減的地方呢?

我覺得通淋巴唔持久,通完果一、兩日係slim左,三日後已經打回原形。我本身好水腫,所以唔通淋巴小腿好唔舒服。但如果只係for減肥我覺得幫助唔大

翡翠宮

OH..thanks 我今天join了course. $250/45mins, 我想ok吧.
個老闆娘話我不是水腫..只是好塞, (我大腿外側有少少"泡"出來, 內側也是有舊細細鬆鬆的 ) 不過upper body和手臂沒事(我手臂幾firm和slim的) , 沒有塞..個老闆娘問我是不是坐得多(是) 和撬過坐. (是) 大腿有點bulky.

原帖由 vinw 於 11-1-17 10:49 PM 發表

我覺得通淋巴唔持久,通完果一、兩日係slim左,三日後已經打回原形。我本身好水腫,所以唔通淋巴小腿好唔舒服。但如果只係for減肥我覺得幫助唔大

大宅

好媽媽勳章

講開通淋巴, 我覺得最佳方法係做運動, 我以前好"客", 好輕力一按都勁痛, 依家做開運動, 久不久去做變咗一D都唔痛

大宅

好媽媽勳章

回復 22# MagDog 的帖子

我前日都係特殊馬拉松度見到千嬅, 真人都係又白又靚, 成班人一眼就睇到佢,明星真係明星, 我仲抱住個囡走去揾佢影咗張相

大宅

好媽媽勳章

回復 21# tomatolala 的帖子

le排你真勁掃貨喎

大宅

Manyu,
係呀!講返羽絨,我星期六同個朋友在往一田果條走廊果間店子見到,我一問,哇>>>2xxx呀!(大埔賣15xx,我frd買了灰色)
我搭上搭買,只售98x,我朋友幫佢妹訂紫色,已加價到1xxx,仲要等貨到tim....可能唔凍啦!
今日見沒咁冷我就著裙,著瘦腿leggings,真的好想回到唔洗著瘦腿leggings都咁slim的日子...Time flies...
今日唔知又會否勁去水呢?
原帖由 manyu0826 於 11-1-18 00:53 發表
le排你真勁掃貨喎

王國長老

王國長老

由於回應數已過2,000, 煩請各位開新part繼續討論, 謝謝!

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁

尾頁

跳至