影視娛樂

跳至

首頁
12345...75

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我而家睇到第六集, 佢地兩個交擙咗個身, 好好笑

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-07-22 發表其實

原帖由 ccdccl 於 14-07-22 發表
除左全智賢,張東健都係闊別12年先再拍紳士的品格,彬彬你千祈唔好呀

...
張東健啲戲又係餓左好耐

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆:玄彬及《秘密花園》討論

你個 oppa 肥返啲好睇啲

伯爵府

回覆:玄彬及《秘密花園》討論

Present

伯爵府

引用:我都係fans~ 那男人好好聽~ 而家 dl 左好多

原帖由 moonychan 於 14-07-22 發表
我都係fans~ 那男人好好聽~ 而家 dl 左好多韓歌, 已經唔想聽廣東歌.....
Me too

伯爵府

引用:Quote:原帖由 moonychan 於 14-07-22 發表

我電話入面全部都係韓劇歌
Same here

伯爵府

引用:報到,雖然my彬彬唔係敏鎬果種漫畫靚仔型,

報到,雖然my彬彬唔係敏鎬果種漫畫靚仔型,但絕對係充滿男性魅力好man果種男人,記得秘密花園特輯河智苑話 ...
男人香

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 kiu1112 於 14-07-22 發表那

那男人,那女人都係聽極唔厭
那女人边个唱?

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 ccdccl 於 14-07-22 發表除左

原帖由 birdy09 於 14-07-22 發表
張東健啲戲又係餓左好耐
愛上女主播時都like佢

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 ccdccl 於 14-07-22 發表報到

原帖由 skmibb 於 14-07-22 發表
啲秘密花園特輯,花絮返睇再睇,中晒毒。
汁都撈埋之後仲有d咩俾我地充饑呢……

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-07-22 發表張

原帖由 kiu1112 於 14-07-22 發表
愛上女主播時都like佢
我就係愛上女主播時 like 佢

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 kiu1112 於 14-07-22 發表那

那男人,那女人都係聽極唔厭
那個男人係每日必聽,百聽不厭!

我想問你地認唔認得彬把聲?
我係睇晒成套秘密花園去download OST時先知原來聽左咁多集又咁好聽既那個男人係由oppa唱,驚訝之餘當然更愛佢啦! 唱得好好而且好有感情! 我真係無諗過,同埋我唔認得佢把聲,實在唱得太好

琥珀宮

畀面勳章

引用:你個 oppa 肥返啲好睇啲

你個 oppa 肥返啲好睇啲
我見到佢同佢講呀下! Birdy你又踩場~

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 ccdccl 於 14-07-22 發表除左

張東健啲戲又係餓左好耐
張東健係在韓國擁有近乎最高地位之男星,睇咩韓劇都會提下佢,但我無睇過佢d劇,單睇外表就不是我杯茶

琥珀宮

畀面勳章

引用:我而家睇到第六集, 佢地兩個交擙咗個身, 好

原帖由 HeiB0724 於 14-07-22 發表
我而家睇到第六集, 佢地兩個交擙咗個身, 好好笑
交換身體oppa演羅琳d小動作演得好好,呢套開頭好笑,之後又感動又想喊,劇情豐富,舖排有心思,細節位同對白都好,加上人靚景靚歌好聽,真係韓劇經典 加油呀! 睇完同我地分享~

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-07-22 發表同意

原帖由 kiu1112 於 14-07-22 發表
頭像果個囉!
如果我話我認唔出,你會唔會打我?

mini1204  打你好啦, 我都認唔出   發表於 14-7-22 13:23

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-07-22 發表你

原帖由 cocok 於 14-07-22 發表
我見到佢同佢講呀下! Birdy你又踩場~
見係睇過呢齣戲至可以搭咀哇

我記得佢兩公婆最後同三個仔女喺阿嫲門口等佢,好攪鬼,有個扭計要買玩具,跟住俾阿媽兇佢要做二百下仰臥起坐定係掌上壓

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 kiu1112 於 14-07-22 發表頭

原帖由 cocok 於 14-07-22 發表
如果我話我認唔出,你會唔會打我?
有我跟你隊

琥珀宮

畀面勳章

引用:報到,雖然my彬彬唔係敏鎬果種漫畫靚仔型,

報到,雖然my彬彬唔係敏鎬果種漫畫靚仔型,但絕對係充滿男性魅力好man果種男人,記得秘密花園特輯河智苑話 ...
好香的男人味《--我想撲埋去索下

琥珀宮

畀面勳章

引用:我都係fans~ 那男人好好聽~ 而家 dl 左好多

原帖由 moonychan 於 14-07-22 發表
我都係fans~ 那男人好好聽~ 而家 dl 左好多韓歌, 已經唔想聽廣東歌.....
佢果張相個樣好萌 so cute!! 識貨! ~

首頁
12345...75

尾頁

跳至