影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

回覆樓主:

次次睇番素素自己行去跳誅仙台果part。真係次次睇到流眼淚。

亞离一出世。素素都未抱過。可能佢怕抱左。唔捨得個仔。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

男爵府

回覆樓主

其實糯米糰子要淺淺棒打繆清個集都好好笑

你爹是我的心肝兒我的蜜糖甜棧兒

瑪瑙宮

一杯凍奶茶 發表於 17-7-23 22:51
其實糯米糰子要淺淺棒打繆清個集都好好笑

你爹是我的心肝兒我的蜜糖甜棧兒

夜華後尾即時(逼咚)素素埋牆邊。仲想咀佢。

男爵府

moonlight9198 發表於 17-7-23 22:54

立即去睇返個集

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

墨淵好慘,醒返自發現心愛既人已經心有所屬,真係唔醒好過醒,不如拍套外傳,講淺淺原來有個孖生妹妹

子爵府

jollyma 發表於 17-7-23 23:59
墨淵好慘,醒返自發現心愛既人已經心有所屬,真係唔醒好過醒,不如拍套外傳,講淺淺原來有個孖生妹妹:happy ...
墨淵醒返後,沒有之前果種正氣,成日色迷迷咁望住淺淺,

瑪瑙宮

一杯凍奶茶 發表於 17-7-23 23:13
立即去睇返個集

好似應該係第30集。亞离響水晶宮認淺淺叫媽媽。跟住帶淺淺去破壞個公主溝夜華果段。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

Lucky@128 發表於 17-7-24 00:56

一聽到淺淺話有未婚夫。個樣當堂冇表情。

瑪瑙宮

墨淵好慘,醒返自發現心愛既人已經心有所屬,真係唔醒好過醒,不如拍套外傳,講淺淺原來有個孖生妹妹:happy ...

睇42集。淺淺向素錦訓話。話左佢冇妹既。叫素錦唔好叫佢姐姐。叫番佢上神。果段幾好睇。

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

RJCmother 發表於 17-7-21 21:47
回覆 moonlight9198 的帖子

我download嗰版本啲file唔係好大,總共佔了10幾GB左右,以而家嘅手機容量,衹 ...
請問你download邊個版本。。。我過幾日去旅行,想download定,隨時都睇到。。。 

公爵府

moonlight9198 發表於 17-7-23 22:54

有一集講淺淺落凡間幫元貞, 夜華掛住佢, 喺佢間房出現

夜華拍下張床, 叫淺淺坐埋去, 突然有陣怪風吹開個窗

其實係咪夜華專登架? 因為淺淺去閂窗, 夜華偷笑

轉個頭已經見夜華著晒睡衣, 準備同淺淺

公爵府

Lucky@128 發表於 17-7-24 00:56

可惜墨淵成日都食檸檬...

瑪瑙宮

buklaylay 發表於 17-7-24 09:10
有一集講淺淺落凡間幫元貞, 夜華掛住佢, 喺佢間房出現…
夜華拍下張床, 叫淺淺坐埋去, 突然有陣怪風吹開個 ...

夜華見番淺淺就變得好咸濕。

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 buklaylay 的帖子

其實我download 千尋咋,我download "IQIY"愛奇藝嘅version, 我發覺愛奇藝嘅version".flv" format, 其他通常係mp4".flv"file mp4 file , mp4 file 差唔多大".flv" 1, 成套三生大概佔6點幾GB, 如果是mp4容量大概是double.

而家千尋嘅大多是分成幾段, 為方便睇及儲存, download 完會用 video merge app 將幾段merge成完整1, 好方便好快, 唔使分成幾段好難睇

video merge app Play Store download :

男爵府

有嫁 墨淵有少綰 但我唔知係邊本書有講

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

一杯凍奶茶 發表於 17-7-24 09:27
有嫁 墨淵有少綰 但我唔知係邊本書有講
係"三生三世菩提劫" , 不過作者已棄文, 同埋好似有啲書迷唔喜歡呢個設定, 唔鍾意墨淵配少綰, 作者自己都寫不下去, 不過有啲喜歡嘅書迷自己寫, 有興趣可睇下百度:
三生三世菩提劫吧

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

墨淵千辛萬苦重生,但之後好似冇咩作為,行行企企,有少少浪費咗個角色

瑪瑙宮

jollyma 發表於 17-7-24 10:30
墨淵千辛萬苦重生,但之後好似冇咩作為,行行企企,有少少浪費咗個角色
...

好似開拍緊續集。
可能留番續集先再作為。
佢重生後。最大作為咪:
開左個玄冰棺。整醒夜華。搵淺淺。

瑪瑙宮

RJCmother 發表於 17-7-24 09:44
係"三生三世菩提劫" , 不過作者已棄文, 同埋好似有啲書迷唔喜歡呢個設定, 唔鍾意墨淵配少綰, 作者自己都寫 ...

得閒望下先。
邊個係少綰?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 moonlight9198 的帖子

我無詳細睇, 少绾魔族始祖女神,好似話因為桃花把白淺配了給夜華, 好多師傅粉唔like, 唐七就寫了另一本菩提劫,但好似又有人唔like少绾,唐七自己都寫不下去, 棄文了

少绾好似話是墨淵昔日同窗,又係東華嗰好友兼義妹, 沉睡了十幾万年

首頁

尾頁

跳至