跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

wandyfok 寫道:
[quote]
sabina_bb 寫道:
喂喂...我邊樹係大豪客, 我買得最少. 都唔洗$200. 唔好屈我.

喂喂...你無親身去都有得洗錢喎! 仲有呀!你仲有5百幾蚊書係我度呀!愀都未count落去呀! :mrgreen:

+wai,
你有無hsbc account呀?pm我啦,我晏d過番俾你啦!千萬個唔該呀! [/quote]
咁又係. 我又要比幾多$$你呀. 我要儲架喎

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

[quote]
Ka_wai 寫道:
:-( :-(哎呀好痛呀~~不過如果sabina親自出動,我哋可能會有特別通道呀~

哪哪...哪...你講呢個可能....係有架. [/quote]

咁我mark定你出年一齊去架la。

伯爵府

+wai,
你有無hsbc account呀?pm我啦,我晏d過番俾你啦!千萬個唔該呀!

check pm啦~我要收息呀~~

侯爵府

豆,
我地買最重的noddy書,因為我地三份人夾埋買左1仟蚊,所以先有得送貨咋!唔係我一個點買1仟蚊叫人送貨呀!

呵.........原來二個夾份!!

子爵府

Ka_wai 寫道:
我同wandy都覺得你好爽麻~幫你買嘢真係好正。
喂...你未計你個10本noddy雙語書同8本咩咩館大書喎~~

咩咩館大書都係有10本架!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
:-( :-(哎呀好痛呀~~不過如果sabina親自出動,我哋可能會有特別通道呀~

咁緊要?? 洗吾洗幫手做"食蕉"呀? SABINA???

伯爵府

Ka_wai 寫道:
我同wandy都覺得你好爽麻~幫你買嘢真係好正。
喂...你未計你個10本noddy雙語書同8本咩咩館大書喎~~

我老公都好HAPPY有咁多書, 仲話要開車人WANDY度取書.

伯爵府

wandy, sabina,

不如你哋計吓慳咗幾多$$$$$$$$$$呀~~~可能計完仲 多d tim呀~~~

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:

咁緊要?? 洗吾洗幫手做"食蕉"呀? SABINA??? [/quote]
"食蕉" 就唔洗, 做"姑利"幫手搬野就真係要啦

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

Ka_wai 寫道:
[quote]
煒良媽咪 寫道:
買比Jason做既補充係你額外比佢做, 定係學校指定

係我自己額外俾佢做架,咁我咪可以唔使起卷囉。 [/quote]
我冇你地買禁多野呀! 今次都係我第一次去書展, 我只揀左d數學/推理練習比煒良, 而佢就揀左本恐龍既書&恐龍模型 :-P 我屋企大多數既圖書都係表哥比架, 我姑奶每年必去掃貨, 所以我慳唔少

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我和BF共用了大約$900﹐佢買了很多書﹐每年我必要同他一齊去因佢可幫手取野。
kwan0520
你書展又用左幾多$$呀

伯爵府

"食蕉" 就唔洗, 做"姑利"幫手搬野就真係要啦

我終於知點解d人會帶埋架行李車或者喼去啦。

侯爵府

豆,
除左買書,仲要將d書放在佢地容易拎到的地方,咁佢地先會有interest去拎黎睇,我兩隻野而家對睇書都算ok,唔會抗拒囉。
至於禧禧,而家佢已經無瞓地,不過就好水鍾意打我同"滅"我,仲咬我tim呀!
唔可以俾kinki典地成功架!你一定要亞婆同心,一齊對抗kinki,唔係kinki知道有人係可以俾佢扭到的話,佢就會專攻o個人架!我禧禧就係啦!禧禧專扭daddy抱架!唔鍾意起上黎,就一野坐落地,喊,唔行,咁囉!
總之當kinki一發脾4,就拎佢入一間無人的房間,唔好理佢,直至佢自己喊到無引出黎為止!

咬妳? 滅妳? 呢種係報復既行為喎??
佢條友仔瞓地都還好呀! 有時成個頭撞落地架! 喊到癲呀! 我地初頭都尤得佢, 但佢喊都聲都沙埋都未肯收聲呀??
困佢入房呀? 會吾會攪到佢自閉之餘我地都判罪架喎? "非法禁固"呀!
恩恩係女仔丫? 有無好似禧禧咁架??

伯爵府

Ka_wai 寫道:
wandy, sabina,

不如你哋計吓慳咗幾多$$$$$$$$$$呀~~~可能計完仲 多d tim呀~~~

好呀, 你地幫我計(因我都唔知平狙幾多). 等我開心下

侯爵府

咁又係. 我又要比幾多$$你呀. 我要儲架喎

睇怕吾洗掛? 大把啦!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
check pm啦~我要收息呀~~

襯家真係精打細算既啫!

伯爵府

kwan0520 寫道:
我和BF共用了大約$900﹐佢買了很多書﹐每年我必要同他一齊去因佢可幫手取野。[quote]
kwan0520
你書展又用左幾多$$呀
[/quote]
咁都差唔多大人D書平D. 不過下年你就唔同, 因你要買好多比你個NEPHEW :mrgreen:

伯爵府

煒良媽咪 寫道:

我冇你地買禁多野呀! 今次都係我第一次去書展, 我只揀左d數學/推理練習比煒良, 而佢就揀左本恐龍既書&恐龍模型 :-P 我屋企大多數既圖書都係表哥比架, 我姑奶每年必去掃貨, 所以我慳唔少

我都係第一次去書展咋,不過我都無物買圖書俾Jason,因為老公話圖書可以去圖書館借,而且Jason都好like去架。至於補充作業平時我會係商務買,今次一氣過買哂成年我覺得好正。

侯爵府

Ka_wai 寫道:

真係架?? 咁妳地有無帶紅白籃呀??

伯爵府

Ka_wai 寫道:

我諗我都會帶好似行李車果D野去.

首頁

尾頁

跳至