想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:紅d轉淺! 不要放棄dodo!

Hi 樓主,可以幫我睇下紅d嘛?!
平時cycle 32-34 days, 上個cycle 開始飲滴雞精,上個cycle 就變左30日
今個cycle 繼續飲滴雞精,好似又變返34日cycle
Day 17,18 開始紅d keep 住2-3日都好深,會深咁多日嘛?
14,15,17,19/12 號都有做功課,仲要繼續做嗎?
Thanks!

大宅

回覆:elainelam1228 的帖子

你意思係高溫轉低溫,再補多兩次dodo?

子爵府

引用:Hi+樓主,可以幫我睇下紅d嘛?!平時cycle+32

原帖由 lukabango 於 15-12-20 發表
Hi 樓主,可以幫我睇下紅d嘛?!
平時cycle 32-34 days, 上個cycle 開始飲滴雞精,上個cycle 就變左30日
今個 ...
你正常呀~ 你是深粗1-2日左右轉淺,day19-20 排,加14日高溫= 週期34日,所以下次do~ 16,18,19,20 ,22 ! 太早do 了

另外,我個pose沈左咁耐又上返來

子爵府

引用:你意思係高溫轉低溫,再補多兩次dodo? +

原帖由 Cherry997 於 15-12-20 發表
你意思係高溫轉低溫,再補多兩次dodo?
高溫轉低溫,是排左卵,補多1次 good

大宅

我想問應該體溫開始高先dodo,定體溫開始低先dodo呢?

複式洋房

我係新手,最近先開始用紅d, 請大家教教我

我16號用紅d, 粗左一日,但呢日冇dodo, 17號就淺左,有dodo呢一日,
我只粗一日,係咪唔正常?到今日20號就淺到已經冇線喇,我其實咁睇,係幾時做功課好?我好心急想有,想用咩方法可以易中d? 謝謝大家幫忙

複式洋房

補返張相先

複式洋房

到埋我想問幾時會驗到架?呢2日用綠d驗,但冇雙線

大宅

點先可以內膜厚呀?

子爵府

引用:補返張相先+ +

原帖由 Tingtingbbbb 於 15-12-21 發表
補返張相先
應do 16,17,19
深粗一日正常呀~ 不是叫粗,是16號深粗

子爵府

引用:到埋我想問幾時會驗到架?呢2日用綠d驗,但

原帖由 Tingtingbbbb 於 15-12-21 發表
到埋我想問幾時會驗到架?呢2日用綠d驗,但冇雙線
轉淺後14日,我多數唔建議驗,因早驗無幫助,仲大壓力左影響著床,又會如果化學懷孕又傷心

子爵府

引用:點先可以內膜厚呀? +

原帖由 Cherry997 於 15-12-21 發表
點先可以內膜厚呀?
呢個唔識答你~

大宅

elainelam1228 發表於 15-12-21 00:31
你正常呀~ 你是深粗1-2日左右轉淺,day19-20 排,加14日高溫= 週期34日,所以下次do~ 16,18,19,20 ,22 ! ...
你意思係Day 16, 18, 19, 20, 22 dodo?
我係Day 15 (14/12), 16 (15/12), 18 (17/12), 20 (19/12), 22 (21/12) 都有dodo
咁係咪可以輕鬆過聖誕, 唔使再dodo喇?!

你個post 咁有參考性, 唔沉得架...haha~

子爵府

引用:Quote:elainelam1228+發表於+15-12-21+00:3

原帖由 lukabango 於 15-12-21 發表
你意思係Day 16, 18, 19, 20, 22 dodo?
我係Day 15 (14/12), 16 (15/12), 18 (17/12), 20 (19/12), 22 (21/ ...
可以輕鬆過聖誕啦

子爵府

引用:Quote:elainelam1228+發表於+15-12-21+00:3

原帖由 lukabango 於 15-12-21 發表
我係Day 15 (14/12), 16 (15/12), 18 (17/12), 20 (19/12), 22 (21/ ...
有無今日紅d 呀

大宅

引用:Quote:原帖由+lukabango+於+15-12-21+發表

原帖由 elainelam1228 於 15-12-21 發表
有無今日紅d 呀
尋晚21/12 10pm 紅d已經淺左好多

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 floflofloching 於 14-06-16

男爵府

del

子爵府

引用:Hi+Elaine今個cycle無量體溫喇,我老公話見

原帖由 ignit 於 15-12-23 發表
Hi Elaine

今個cycle無量體溫喇,我老公話見到我日日量佢都壓力大
我估你24,25 排晒啦

別墅

引用:Quote:原帖由 ignit 於 15-12-23 發表Hi El

原帖由 elainelam1228 於 15-12-25 發表
我估你24,25 排晒啦
唔好意思呀樓主。呢個係我個紅d紀錄。我28-29一個周期。上個月就係day15就深粗。
但唔知點解今次甘樣。
呢個月我。15,16,20,22,24/12都有開工。嚟緊我係咪要開工啦?
仲有呢。我呢兩日子宮位都有陰陰痛甘。其實係咪排egg痛?
一次過問甘多問題。麻煩你了

首頁

尾頁

跳至