跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

Ka_wai 寫道:
[quote]
sabina_bb 寫道:
到時我地又一齊同細b返pg

喂...要唔要到時check到係一仔一r女時,順便"指複為婚"定先呀?[/quote]
唔....都好喎

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

聰明豆 寫道:

"菊"返黎架!!

係唔係個朵花"谷"到你咁呀?

伯爵府

明架啦, 我初初都係咁. 都叫好既開始
monmantong 寫道:
no, i copy and paste from yahoo dictionary..

type English and get the chinese.. :mrgreen:

[quote]嘩 打到第一個中文啦

[/quote]

侯爵府

好多中文呀
moses話: "媽你窮 唔好玩我啦, 窮點讀st. cat呀 "

就係讀左st. cat, 之後咪會窮D囉!

侯爵府

請問你貴性 賴得就賴

係呀! 我係賴太呀!! 好過好八太呀!

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
吾該你點都要忍下 根德黎架, 到時失禮人令kinki入唔到就唔好啦

又係喎? 咁妳吾好昅我pat pat啦! [/quote]
我點都會睇下你係唔係有瘡瘡先

男爵府

讀st. cat, I hope so.. base on Moses's performance, i am so concerned... he still does not want to speak his name and age............

就係讀左st. cat, 之後咪會窮D囉!

侯爵府

扼妳架?? 小心呀! 會傳染架!!

伯爵府

monmantong 寫道:
讀st. cat, I hope so.. base on Moses's performance, i am so concerned... he still does not want to speak his name and age............

[quote]就係讀左st. cat, 之後咪會窮D囉!

[/quote]
你教佢講單字得唔得, 好似我教collins講"揚揚"咁囉. :mrgreen: age 就用英文 "two"會易d.

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]

扼妳架?? 小心呀! 會傳染架!! [/quote]
睇下都傳染

伯爵府

我要開工啦~~

伯爵府

Ka_wai 寫道:
我要開工啦~~

me too

侯爵府

睇下都傳染

點知妳會吾會忍吾住摸落去架?? 我吾知邊種型式既接觸先會傳染架!

侯爵府

喂! 如花 ))))))))))))) 收埋衫先呀!

男爵府

when i asked him , 你叫什麼名字?( in chinese), he answered with smile " 名名"... , when i asked in English, he answered" Ses" ( not in full name Moses)..

你教佢講單字得唔得, 好似我教collins講"揚揚"咁囉. age 就用英文 "two"會易d.

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

cherly 寫道:
煒良媽,

是時候搬家媽?

今晚搬啦! lei幾日忙新股上巿 :-P

大宅

你咁快著大肚衫,都係想學校知道你仲有個跟住要入嚟讀,增加 collins 既取錄率! d 先生仲會怕你受刺激影響 BB,可能會即時話你知收咗 collins 喎!

mon,
為咗 mo mo 不如你扮大肚啦!

我著大肚衫呀 :lol: :lol: :lol: 你又一齊呀
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

大宅

你今日先知佢係問題少婦咩? 佢冇問題發掘出嚟思考會悶死架!

聰明豆 寫道:
呢個阿媽好麻煩呀)))) 又要電髮, 又要著咩咩?? 是但啦! 又吾係做show????

妳個人咁多野諗, 比著妳係我, 我諗妳自刹左喇!!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

大宅

我明啦, mon想蓍sexy dress唔想同其他人撞衫. 我地un架啦. pls go ahead.  我會帶杷機影你架啦 :mrgreen:

男爵府

Cherly,

I like your last sentance! ..

你今日先知佢係問題少婦咩? 佢冇問題發掘出嚟思考會悶死架

首頁

尾頁

跳至