夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

chengsauho 發表於 16-8-19 10:44
我和他是同班同學,他對我一見鐘情,那時候我有男朋友,沒有接受他,一直以密友的形式和他一起,兜兜轉轉, ...

好驚WOR, 有D變態..,JM你小心D好.......36著走為上著啦!

子爵府

如果你唔係腦作。個男好變態。得唔到,要得到為止。得到咗,又覺得唔係最初果個你。佔有慾強。話愛你咁加可笑。愛你唔應該包容你一切,居然郁手打你。咁都叫愛。除非你仲意俾人打著過日子。其實佢叫唔叫雞已經唔係重要。一開始佢就係要霸佔你。唔係愛。接受佢錯,結婚更錯,害埋下一代更加錯。

珍珠宮

chengsauho 發表於 16-8-19 12:33
我剛開始是感動,之後慢慢地很愛他,拍拖時,對我無微不至,結婚後,我和他基本是零溝通平時,但他有時候 ...
佢好似人格分裂咁WOR....

子爵府

chengsauho 發表於 16-8-19 12:33
我剛開始是感動,之後慢慢地很愛他,拍拖時,對我無微不至,結婚後,我和他基本是零溝通平時,但他有時候 ...

佢控制同佔有慾好強喎
I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

放手,還佢同自己一個自由。
唔好再拎小朋友做理由。
不知所謂的乙陸!!!

大宅

點解我會覺得你地天生一對o既?
一個願打一個願捱
佢知你唔係處又同你做,做完又話你
你明知佢痴線又同佢生b
又唔覺得你比佢打完想離開佢

大宅

chengsauho 發表於 16-8-19 10:44
我和他是同班同學,他對我一見鐘情,那時候我有男朋友,沒有接受他,一直以密友的形式和他一起,兜兜轉轉, ...
如果我逆我老公意,佢都會用野掟我。但好在怕打傷我,做樣嘅多。攞到重野都係掟地下,厠紙枕頭就會掟親我。
我覺得你同我一樣都係咁硬嘅人。
不過我老公對性並不是太注重。也不會吧介意是否處女,有無生過細路之類。但我老公就非常介意生活細節,對細節上有不滿意就會發脾氣。如果我堅持到底與他意見相反就開始掟野。我就話可以唔出聲就了事。
你個case點解決到,佢內心住左一隻小氣鬼和腦袋藏著一種處女情結,呢d叫人點頂。

我知道你唔够膽講,但如果你叫佢去搵個處女黎拍拖,覺得岩心意就同你離婚啦。
我係女人第一次都想搵個後生靚仔外向做男朋友,點會搵一個內向小氣嘅男人黎開始喎。
佢自己有處女情結,又唔去搵處女,係度發脾氣都無用。佢搵處女,處女又會俾佢搞咩。一開聲就問人係唔係處都無人同佢開始啦。。。

子爵府

引用:我和他是同班同學,他對我一見鐘情,那時候

原帖由 chengsauho 於 16-08-19 發表
恕我直言,依加就話打咋喎,遲下分分鐘佢一個諗唔開攞埋你條命

幾時先上到車.....

大宅

回覆樓主:

樓主,你c6精神同人格好有問題,你仲唔走,遲早連你同小朋友都有問題!你有無睇過天水圍的日與夜?

大宅

引用:我和他是同班同學,他對我一見鐘情,那時候

原帖由 chengsauho 於 16-08-19 發表
你老公系性格缺陷,無得改的,呢種人如定時炸彈,好恐怖,你繼續同佢一齊,你將來條路好難行,仲會影響埋你的細路。你考慮清楚,系未繼續同呢種人一齊,難聽啲講句:你老公系性變態。真替你擔心

大宅

回覆:DaiDaiBaby 的帖子

樓主,我吾覺得你老公有半點你,他根本從來就系有呢種病態,只是可能你以前吾了解他。正所謂心態支配行為,他願意咁多年後娶你,極大可能他心裏的魔鬼逼使他務必做到將你曾帶給他的傷害痛苦,連本帶利還給你。係精神病的其中一種,現正他對你拳打腳踢和精神傷害,難保有一曰,你或某人某事刺激到佢,佢控制吾到自己,會對你或BB做出一些無法挽回的後果。你吾好再為他揾籍口,好好想清楚。呢種人令我不寒而慄,真是好恐怖

男爵府

回覆樓主:

唔好話咩為左個bb走唔到,佢根本係有精神病,依家就你俾佢打,你係咪想你bb第時都俾佢打?
仲有,佢介意你唔係處,咁佢諗住去叫雞又好高貴?
講多小小,我爸以前成日打我媽,我媽忍到生左第4個女即係我先離婚,我爸以前都成日打我家姐,你係咪想你bb步你後塵?

大宅

你同你老公都有病

大宅

咁都嫁

複式洋房

FennieMan 發表於 16-8-19 12:15
性暴力唔可以忍,一個真係愛你嘅男人,又點會同你講叫鷄?又點會忍心出手打你?佢唔接受你過去,點解要娶你 ...

佢好喜歡見到我吃醋,即使係街度都會話呢條女好正,你有佢甘正就好。佢係個控制主義者,每一次都覺得打我係因為我不知悔改,覺得我以前的全部不是戀愛,係不潔身自愛,要我認錯。我唔係冇試過提離婚,但換來的結果很慘,佢成個人癲左甘,不停話你試下甘多次,你有膽講多次,死賤人等等,開始就郁手,逃也逃不掉,頭髮的拉扯,拳腳的猛踢,你會感到生命的危險。那一刻只能降服,他之後就是痛哭,屈成一圈,說不是故意,說是我踩他底線,他說如果離婚我也不會讓其他人得到你。我真的想改變他,但他一直不覺得有問題,他只覺得是太愛我,要保護我,不能讓我再讓人傷害,他也曾經偷偷去罵我以前ex,唱衰佢地,但冇俾我知,係我冇意中發現佢申請左個新ac,其實佢對我好豪爽,又怕我用的唔好,著得唔好。咩都買最好給我。現在冇做野,雖然佢有時會話我成日亂買野。不過佢任何一切都俾我知,銀行卡全部俾曬我。基本上佢除左脾氣暴躁,其他一切在別人眼中係好好先生,唔煙唔酒唔賭都唔嫖。至於佢話叫雞貴,我諗佢冇試,因佢好討厭人地髒。琴晚帶b,佢同啊b玩得很開心,我係隔離,你們叫我點可能提離婚,自我有bb,佢有變過,暴躁時只是踢下我,髒話問候你,而踢也是好輕。今次嘈吵佢冇郁手,佢講左好多難聽說話,同時之後冇出聲,但都有佢控制主義,不準我出廳訓,又話今日奶奶放假,b仔由佢睇,要同我出去行街,實際上我冇心情,我拒絕,佢話一係行,一係以後都唔好行等等。你們都覺得離婚最好,但離婚後我能住哪,生活怎麼辦,孩子撫養權能争到嗎,他是極要面子的男人,他最疼的外婆一直都很看好我們,還有等著年底抱著曾孫去探望她。不過很感謝你們,我會想想下來的路怎麼走

翡翠宮

回覆樓主:

樓上有一位講得精而準,你同你老公都有病。

水晶宮

連行街都要控制 ?!?!

分手離婚都要小心啲,有d 機構係咪可以比你住唔比其他人知你喺邊 ? 控制慾甘強,我驚佢會殺死你呀 唔好諗離婚贍養費啦,離左就唔好同佢聯絡,靠自己啦 !

複式洋房

love45 發表於 16-8-19 14:00
我有個女朋友,佢男朋友同樓主老公一樣,平時無事嘅時候,真係好好,好到不得了,但一講到性,佢一諗起自己 ...

我都想帶佢睇醫生,但係佢唔肯,同埋覺得自己冇問題,覺得係我不悔改,硬要話佢問題。其實佢好憎男人打女人,但佢又會打我,但你問佢,佢會覺得係我咎由自取,不那麼倔乖乖聽話就沒事,做錯事不懂悔改。係佢面前要好小心,佢好憎蠢人,例如,佢問你啲常識問題,你唔知,佢會好嬲,覺得你點解會蠢成甘,唔怪得俾人呃。當時佢會教你,事後會再問你,你再答唔到佢會發脾氣,只可以搵答案再哄佢,話知錯。佢唔會哄我,因佢冇錯。佢都同我講,佢發脾氣一定要即時哄佢唔好隔幾個鍾,佢要見到誠意。自我中心的人唔會覺得有問題。係別人眼中佢脾氣好到不得了,佢係出面心地都好好,見到人有困難會沖上去幫。同事之間,佢表現到好肯做好好講說話,佢做工程設計。朋友之間,很講情義,有時會因為朋友而失約於我,例如結婚周年,寧願推我話同朋友約好曬。結婚周年年年都有。所以個個都覺得佢好好,包括以前的我。佢分拆角色很强,心計到你會驚。可能對住我,所以好真實.

複式洋房

rex13 發表於 16-8-19 16:55
佢好似人格分裂咁WOR....

佢係有人格問題,我覺得

首頁
12345...6

尾頁

跳至