影視娛樂

跳至

首頁
23456...63

尾頁

大宅

回覆樓主:

Eric把聲好好聽,睇直播時,沒有中文字幕,齋睇畫面及聽佢把聲,足以電c我啦!
我已經翻㷛ep1-6, 又要等下星期一、二了...

子爵府

回覆樓主:

越睇越好睇,拍得好有感覺

珍珠宮

回覆樓主:

eric仲有做間諜明月架 都好睇架

伯爵府

2018復活節勳章

回覆:又是吳海英 推介

睇左4集已經開始心心眼添。放對鞋响你門口,告訴你食野時個樣好漂亮,呢啲漸漸累積成為海英痛苦傷心時慰藉的泉源

第4集最後一幕拍得好玩又感人,女主角主動奔向未來的幸福,男主角不拒緣分的牽扯,打開臂膀(心扉)

不過我有點擔心,覺得男主的預視感,拍得似回憶多啲,好悲傷好tragic的感覺

子爵府

Pr0udfish 發表於 16-5-19 23:14
睇左4集已經開始心心眼添。放對鞋响你門口,告訴你食野時個樣好漂亮,呢啲漸漸累積成為海英痛苦傷心時慰藉 ...

我在外星返來,完全跟吾上你們在說那套戲,那個人。Who is Eric?

子爵府

引用:Quote:Pr0udfish+發表於+16-5-19+23:14+睇

原帖由 familyking 於 16-05-19 發表
我在外星返來,完全跟吾上你們在說那套戲,那個人。Who is Eric?
你開吳海英先啦,外星人

子爵府

引用:睇左4集已經開始心心眼添。放對鞋响你門口

原帖由 Pr0udfish 於 16-05-19 發表
睇左4集已經開始心心眼添。放對鞋响你門口,告訴你食野時個樣好漂亮,呢啲漸漸累積成為海英痛苦傷心時慰藉 ...
係咪好睇過孔心?

伯爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:Pr0udfish 發表於 16-5-19 23:14 睇

原帖由 familyking 於 16-05-19 發表
神話成員Eric,我都是第一次睇佢,三十零歲,有樣有波地有眼神,諗諗佢啦外星人

伯爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由 Pr0udfish 於 16-05-19 發表

原帖由 MC1128 於 16-05-19 發表
係咪好睇過孔心?
呢個劇本元素豐富好多,做人其實好累,成日要同人比較真是好痛苦,希望發展下去保持到故事的內涵。我追完第四集要忍住,留返餘下兩集慢慢嘆

孔心純攪笑,輕輕鬆鬆都睇得好開心。

子爵府

MC1128 發表於 16-5-19 23:50
你開吳海英先啦,外星人

仍然未接到,吳海英,是戲名嗎?

子爵府

Pr0udfish 發表於 16-5-19 23:54
神話成員Eric,我都是第一次睇佢,三十零歲,有樣有波地有眼神,諗諗佢啦外星人

...

呢排離開了韓國圈,狂看大陸綜藝我們相愛吧!突然好喜歡陳柏霖,識幾國語言,又識彈結他,煮飯,學識不錯,人很細心,以前很細佬,事隔幾年,越發有男人味所以不知你們在說什麼,堅離地

子爵府

引用:Quote:MC1128+發表於+16-5-19+23:50+你開吳

原帖由 familyking 於 16-05-20 發表
仍然未接到,吳海英,是戲名嗎?
係呀!
\"又,吳海英\"

伯爵府

Pr0udfish 發表於 16-5-20 00:02
呢個劇本元素豐富好多,做人其實好累,成日要同人比較真是好痛苦,希望發展下去保持到故事的內涵。我追完第 ...

純以E1比較,吳不吸引,停了,相反孔心E1睇得好開心,南帶住個假髮俾番女一時,笑爆

子爵府

兩套女一都不是靘,但劇本好,海英內容比較成熟,要細緻感受,孔心就開開心心.
今期韓劇都唔錯.

珍珠宮

回覆樓主:

睇返韓國綜藝「x man」,有d 集數都有年輕啲嘅Eric。幾攪笑嫁

伯爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:Pr0udfish 發表於 16-5-20 00:02 呢

原帖由 soscho 於 16-05-20 發表
純以E1比較,吳不吸引,停了,相反孔心E1睇得好開心,南帶住個假髮俾番女一時,笑爆
...
睇多兩集先啦,去到E3愈來愈好睇架。

呢套淚中有笑,兩個主角的內心獨白寫得好打動人心,女主角的人生態度更展現得極有意思,女兒當自強,有得揀都不要做漂亮吳海英,只想做好自己,更愛自己,依家只欠身邊人向佢唱一句 ’cause girl you\'re amazing... just the way you are...

社會上的平凡吳海英一定比漂亮吳海英多,觀眾好易產生共鳴。

講到笑料,女一父母同男一家姐非常攪野,我好擔心藝智苑拍呢套劇拍到中水毒呀

翡翠宮

soscho 發表於 16-5-20 07:10
...

我同你一樣,吳睇左1集停左,孔一開就ko晒兩集之後開番吳,睇下睇下又睇晒,又好ok喎 而家我就呢兩套+戲子一齊睇,好充實 仲有套DMF,開左少少,等佢播多幾集先

伯爵府

bb2 發表於 16-5-20 11:55
我同你一樣,吳睇左1集停左,孔一開就ko晒兩集之後開番吳,睇下睇下又睇晒,又好ok喎 而家 ...
還掂存貨唔多, 陣間睇埋孔E2 就會睇吳, 但明天又要睇DMF, 仲有, 睇完ten 1, 諗住唔睇ten2, 點知原來冇講兇手係邊個, 但好似話ten 2都冇講, 咁仲睇唔睇好呢, 不過我會睇晒on 檔個D 先

伯爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:Pr0udfish 發表於 16-5-19 23:54 神

原帖由 familyking 於 16-05-20 發表
呢排離開了韓國圈,狂看大陸綜藝我們相愛吧!突然好喜歡陳柏霖,識幾國語言,又識彈結他,煮飯,學識不錯 ...
King,你要學我,中韓兩邊穿梭至得架嘛。

借個位call你歸隊去我個DMF舖 )))有你趙oppa客串,仲唔埋位?

子爵府

Pr0udfish 發表於 16-5-20 11:02
睇多兩集先啦,去到E3愈來愈好睇架。

呢套淚中有笑,兩個主角的內心獨白寫得好打動人心,女主角的人生態度 ...
同意, 我睇頭兩集, 都唔肯定自己是否鍾意, 太奇幻, 主梗有點不可思議, 但睇到E4, 入直路, 無懷疑

E5E6更好睇, 你咪忍, 快睇

首頁
23456...63

尾頁

跳至