媽媽會所

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

Re: ★ 「媽媽會所」意見欄 ★

Fion,

唔該哂!

CJBaby
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

大宅

FIONMA,

產前產後有個TOPIC係"有沒有2003年12月的準媽咪" 可否安排/通知佢地去 ~媽媽會所嘅 "2003年12月的準媽媽"度傾呢? 方便GROUP埋一齊傾嘛!

另外, 媽媽會所嘅 "2003年12月的準媽媽" 已經去到百多頁, 應該咩時候將佢分part呢? 唔分part會唔會令到條link好重?

唔該哂!!!

大宅

pizza,
已經見到你post左文喇!

另外,關於分part既問題,如果你覺得慢既,咁就開一個新主題,叫part 2啦!我會幫你update在index的!

Fion

我們愛,因為神先愛我們!

大宅

Fion,

分part 問題, 我想等全部2003年12月媽咪生產後才分, 到時再請你幫忙, thank you!!!

pizza

子爵府

Fionma, 好想明治媽咪會可以再用來交流, 唔知之前係邊位會員開topic既呢? 可否聯絡到佢再重開一個呀, 我驚由我開既話會有喧賓奪主之嫌, 但又好想同d媽咪繼續交流, 妳可否代為聯絡, 或話俾我知係邊位會員呀?麻煩晒!
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

大宅

fionma,
唔該加入埋[size=large]有沒有2004年8月的準媽媽?丫, thanks

大宅

點解"媽咪會一覽{最新}"條link呢兩日乜都睇唔到?

大宅

係囉, fionma, 睇唔到一覽o既內容, 真係好唔方便, 因為我次次都靠d link找到topic的.
請幫幫忙, 把它修正好, 唔該哂.

大宅

Dear Fionma,

{2003年11月媽咪會所} 剛剛開了(Part 3), 當媽咪會一覽{最新}重整好的時候, 煩請 update 上你的 index 中, Thanks!

[size=medium]2003年11月媽咪會所 (Part 3)

Thanks!

Nov03bb Father

別墅

好媽媽勳章

我見咁多日無人反應,.仲以為得我一個係咁tim!~
濤兒 寫道:
點解"媽咪會一覽"的連結不見了?-? 好唔方便呢!! :-( :-(
衍沂(咩咩)係03年5月4日出世,only5磅8!6個月大時是一隻18磅1的臭小豬BB!11個月出咗十隻牙仔啦!21~2磅左右啦...有笑有淚...就咁就六年啦~

大宅

fionma,

happy new year!!!!

我已開了"2003年12聖誕月媽媽及bb會 (part 2) - pizza"

請update 係 媽咪會一覽 表上....thank you very much!!! :-P :-P

大宅

唉,真係唔好意思呀,各位!
因為BK將30日冇人回應的TOPIC鎖上,我都唔想!
大家等多一會吧!我已聯絡緊大臣!

Fion

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問有消息未? 因舊的topic無內容.
該用戶已被刪除

大宅

catnapper,

已過30天沒有回覆的topic,會全部被鎖上,再無法回覆,唯有大家久不久就send d野,保持個thread有新post先可以繼續!

如要閱讀呢D已lock的thread,方法是將address中的「viewtopic」改為「viewarchive」,試試吧!

Fion

大宅

fionma,

我已開了"2003年12聖誕月媽媽及bb會 (part 2) - pizza"

請update 係 媽咪會一覽 表上....thank you very much!!!

男爵府

到底我點先可以如名入2002/12 bb會呢?

男爵府

畀面勳章

Helen婆婆 寫道:
到底我點先可以如名入2002/12 bb會呢?

Please click

大宅

Helen婆婆,

你入到2002年12月會找JuliaCheng幫你吧!
留PM或在會中留言也可以,試試啦!

Fion

男爵府

pizza,
Noel同爸爸媽都好似呀 :-P
好精靈呀

首頁
34567...8

尾頁

跳至