自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

這個古不嬲牆頭草,佢覺得邊個上緊位就黐埋去,正一菠蘿基。
我不嬲唔鍾意佢,黐依個人氣黐嗰個人氣。

別墅

廢柴孖條 發表於 24-2-18 09:23
-早覺得佢反骨,兩面人

係又係一個自以為係巨星嘅cheap 精

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

angiehouse 發表於 24-2-18 13:08
吾中意佢,佢之前開演唱會就日日上tvb, 重客串埋愛回家,真系cheap. 講真無tvb同埋系大陸劇佢都無今日
佢 ...

我都覺得佢無論做乜都好悶,份人又太正經,唔知有乜好睇

珍珠宮

美味 發表於 24-2-18 20:01
我都覺得佢無論做乜都好悶,份人又太正經,唔知有乜好睇

歌手太正經唱歌系無感情,主持太正經又吾幽默直情悶爆

子爵府

namnamnamlolo 發表於 24-2-18 09:28
小紅書爆佢大鑊啦

水晶宮

horsepant 發表於 24-2-18 09:11
嗰隻顏係FB支持黑暴啲posts比人番曬出嚟,而家唱我是中國人真係核突到爆,
...

佢哋班人係咁㗎啦,無恥到極點!

水晶宮

jesski 發表於 24-2-18 13:29
其實件米羔個樣好唔正氣,佢眼神又邪又奸。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

兩個姓古都核突啦,明明兩個都係tvb 出力幫手捧,古巨基當年歡樂今宵未大紅時做笑看風雲,唱刑偵一主題曲,搵佢主持who is smarter than a fifth grader 俾人笑佢得中五畢業都照用,俾機會佢仲唔少?古天樂當年俾人揭坐過監都一部劇接一部,茄哩啡日子好短,tvb 對佢有幾差?其實返大陸搵食無問題,但唔好兩頭蛇一邊一樣,在香港驚俾人鬧就唔用唔講tvb, 食相核突。

By the way 我發現亞洲超星團的金東彬係古天樂旗下(我對佢完全冇惡意,金東彬幾可愛),但佢老細唔係話聲夢就唔講咩?做咩又去參加tvb 搞的節目?關乎大陸就癡返tvb 在香港就唔提唔講?

水晶宮

1988cc 發表於 24-2-18 12:03
係,仲要咀咒警察全家

原來呢件顏米糕又係冇腦+黑心

子爵府

2024年龍年勳章

Lilyforest 發表於 24-2-18 18:29
英黄全班都係世界仔女,揾夠錢就會拍拍籮柚走,大女婿黃到金個大女一樣喺集團穩如泰山,講愛國不如講愛人 ...

個軟飯王女婿自己都有講過話老婆出到口叫佢收聲,所以佢而家唔係好敢亂講嘢

伯爵府

回覆樓主:

今期聲生不息gigi做飛行嘉賓,前輩譚維維帶住gigi向男歌手逐個打招呼,行到去呀古生度,古生縮去後面避開握手,其餘男歌手全部有同gigi握手,佢真係小家種到一個點呀!

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

20162016 發表於 24-2-18 20:20
原來呢件顏米糕又係冇腦+黑心

係呀,朋友sent過比我睇,佢fb張相遮住一住眼,寫住xxx全家

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

maisy-lee 發表於 24-2-18 20:48
今期聲生不息gigi做飛行嘉賓,前輩譚維維帶住gigi向男歌手逐個打招呼,行到去呀古生度,古生縮去後面避開握 ...

邊有男人甘核突架仲要鏡頭面前。但佢同內地傳媒話期待同gigi合唱。比網民腰潤佢緣份到喇咩?

大宅

lemontea520 發表於 24-2-18 09:28
馬浚偉呢啲就真系成功人士喇。
會飲水思源,會諗方法大和解。連黃神棍爆潘x聰都叫返新城做。
...

馬好似愛港人士嚟

伯爵府

lemontea520 發表於 24-2-18 20:55
邊有男人甘核突架仲要鏡頭面前。但佢同內地傳媒話期待同gigi合唱。比網民腰潤佢緣份到喇咩?
...

唔握手仲好,唔好整臭gigi隻手呀!

男爵府

maisy-lee 發表於 24-2-18 20:48
今期聲生不息gigi做飛行嘉賓,前輩譚維維帶住gigi向男歌手逐個打招呼,行到去呀古生度,古生縮去後面避開握 ...

人已經樣衰,估唔到格重衰。
佢應該係睇唔起 Gigi,覺得佢未夠班黐佢,韜佢光。佢自己不嬲慣性睇人人氣做菠蘿雞,可能重以為自己好有人氣,怕人想利用佢人氣。唔該佢慳啲。

男爵府

rayrayus 發表於 24-2-18 20:20
兩個姓古都核突啦,明明兩個都係tvb 出力幫手捧,古巨基當年歡樂今宵未大紅時做笑看風雲,唱刑偵一主題曲, ...

嘩,竟然咁厚面皮,將旗下藝人參加 TVB 亞洲超星團,我都對金東彬無惡意,但古生份人真係好有問題,咁唔要面,之前套劇又上 TVB 推廣,咁把炮就唔好利用 TVB 啦。好不知所謂!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

20162016 發表於 24-2-18 19:24
睇清楚好過啲人繼續自我陶醉,真係害死香港

裝睡的人不會醒

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

RoseRose1980 發表於 24-2-18 18:15
剛剛喺電視盒度睇咗套金手指side cast都係viu嘅藝員,英皇好鐘意用佢地, 做劉德華 嘅女係返緊中學 係viu嘅 ...

你講開套戲班配角又真係冇個識,好耐冇睇港產片,呢兩年只睇過金同臨時,班人好紅?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

26days 發表於 24-2-18 07:33
嘩,竟然咁厚面皮,將旗下藝人參加 TVB 亞洲超星團,我都對金東彬無惡意,但古生份人真係好有問題,咁唔要 ...

就係呀,我係睇金東彬video 先知佢老細係古天樂,兩個姓古的都係香港做一套,大陸就另一套,香港就慌死同TVB 扯上關係咁,大陸呢就合拍嘢照做,佢兩位咁巴閉不如自己在大陸闖唔好癡TVB 啦,又要賺人仔又要在香港扮清高

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊