媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: ★「媽媽會所」意見欄 ★

hi fionma,
"九龍塘媽媽會"已啟動:mrgreen: , please updated the link at topic "媽咪會一覽", thanks!!

大宅

tracycck,

我找不到此媽咪會,可否留下連結?

Fion

我們愛,因為神先愛我們!

大宅

fionma >我係沙田媽咪會維他.
唔知點解,沙田會出完post會出現"錯誤!你所選擇的主題/討論區並不存在,請再試一次。"的訊息.
但係再進入沙田會時,剛post的訊息又會出現,請看看為何會這樣.
:-) :-) :-)

大宅

維他,

我試過又冇事喎!
現在你是否仍有呢個問題呢?

Fion

男爵府

fionma:
剛剛發生,我的情況與維他一樣。 :-|

大宅

芝芝媽咪,
請問是在新媽媽會所,還是舊的這邊呢?

Fion

男爵府

fionma:
在新那個。我和維他都是沙田媽咪會的。

大宅

芝芝媽咪,
好奇怪,剛剛有個媽咪同我講,本來佢login係有問題的,但去到新媽媽會所那邊,就回復正常。

這樣吧!login呢個問題,我權力範圍幫不到甚麼,我會找alone & 大臣諗諗,由他們覆你吧!唔好意思!

Fion

大宅

fionma 寫道:
維他,

我試過又冇事喎!
現在你是否仍有呢個問題呢?

Fion

Fion >登入是沒有問題,看文章也沒有問題,但post完之後便會說錯誤,當再回會所看時,剛說錯誤的post又可以post出來,請問問是否大臣的setting有出錯.因為不是我個人的問題,其他人也有同樣的問題.謝謝.

大宅

維他,
ok,已轉告他們了!

Fion

複式洋房

全新媽媽會所很方便, i.e. user friendy
May Peace of god be with you and your family

民房

Hello

我是新加入的會員. 請多多請教. 謝.

大宅

Fion >問題仍然存在,請問問大臣是否找到解決方法,謝謝.

大宅

維他,
唔好意思,你的問題我已通知大臣 & alone,但佢地可能呢排忙於搞聚會,所以未能分身,我再幫你問問啦!

Fion

大宅

fionma >問題仍然存在.
我post在2002年2月BB會就冇"主題不存在"
但post在沙田媽咪會就有"主題不存在"

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

維他,

請問你是bookmark那個舊連結後出現問題? 還是按全新媽媽會所進入沙田媽咪會仍出現這個問題呢?
現在的國民很好招呼...

大宅

大臣,

我從沒有bookmark過媽媽會所的連結,每次我也是由主頁登入的.
現在我是用全新媽媽會所進入討論區,是按主頁登入的.
問題是我按主頁的全新媽媽會所進入沙田媽咪會,當留言後會出主題不存在,要再按全新媽媽會所,進入沙田媽咪會,才可看到新post.
所以想問問有何解決方法.
謝謝你抽空回答.

民房

Hi,i am new menber

民房

Hello, 我都係新加入啊, 多多指教

民房

唔好意思, 我想點樣post張相係裏面