影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

rose-mag 發表於 21-9-15 10:30

我仲未講我同時仲有兩本書睇緊,我會睇幾集呢套戲,再跳去 ...

你好勁呀
平時我都有睇小說同煲劇,最近太多劇喇,睇緊 一生一世、紅天機、我的砍價女王、 君九齡 、程序員那麽可愛,反而睇少咗小說,係翻煲咗《一生一世美人骨》, 我仲未開 滿月之下請相愛 同 捨我其誰

男爵府

mymarigold 發表於 21-9-15 17:00
你好勁呀
平時我都有睇小說同煲劇,最近太多劇喇,睇緊 一生一世、紅天機、我的砍價女王、 君九齡 ...

同時睇咁多套劇, 勁! 我的砍價女王好唔好睇, 我鍾意男主但唔鍾意女主, 所以未開

公爵府

BB-CLEVER 發表於 21-9-15 17:16
同時睇咁多套劇, 勁! 我的砍價女王好唔好睇, 我鍾意男主但唔鍾意女主, 所以未開
...

都OK嘅,林更新 肥咗好多

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

mymarigold 發表於 21-9-15 16:55
我見到邢昭林就會凝住佢同梁潔係一對 (雙世寵妃), 所以初初睇佢同白鹿好唔慣,而家睇緊 《程序員那麼可愛 ...

刑 佢越黎越瘦,搞到冇甘靚仔,不過我都好鍾意睇佢

日本の平安を祈ります

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

mymarigold 發表於 21-9-15 17:00
你好勁呀
平時我都有睇小說同煲劇,最近太多劇喇,睇緊 一生一世、紅天機、我的砍價女王、 君九齡 ...

程式員好唔好睇?

公爵府

kk80400 發表於 21-9-15 18:07

程式員好唔好睇?

題材有啲夾硬,講女主傾慕邢昭林,女扮男裝入邢間公司做程序員, 我覺得 祝緒丹 個樣怪怪地

珍珠宮

mymarigold 發表於 21-9-15 18:31
題材有啲夾硬,講女主傾慕邢昭林,女扮男裝入邢間公司做程序員, 我覺得 祝緒丹 個樣怪怪地
...

甘我睇最酷的世界啦

好似好好睇甘,好甜
日本の平安を祈ります

男爵府

虎到金來勳章

mymarigold 發表於 21-9-15 16:55
我見到邢昭林就會凝住佢同梁潔係一對 (雙世寵妃), 所以初初睇佢同白鹿好唔慣,而家睇緊 《程序員那麼可愛 ...

我同你一樣,睇咗佢地你是我的命中注定之後,追晒返邢啲甜劇 淨係雙世都三套

男爵府

虎到金來勳章

mymarigold 發表於 21-9-15 18:31
...

我為咗睇男主先睇,女主樣睇唔慣

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

一生一世出到22集,可以慢慢睇,等下星期更新。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mymarigold 發表於 21-9-15 01:00
你好勁呀

小說我睇緊《一生一世美人骨》同《微微一笑很傾城》

男爵府

回覆 rose-mag 的帖子

昨晚剛追完錦衣之下,嘩最後一集都好惨下整喊我。。。。

都諗住中秋假後開一生一世了,睇到好多ng片段,好期待。。。

公爵府

rose-mag 發表於 21-9-16 05:00
小說我睇緊《一生一世美人骨》同《微微一笑很傾城》

我睇開實體書,想問問,顧漫 驕陽似我(下), 網上有連載未呀?

公爵府

0404lau 發表於 21-9-16 10:14

昨晚剛追完錦衣之下,嘩最後一集都好惨下整喊我。。。。

我曾經開過 錦衣之下 , 我唔係好鍾意個女主,好努力咁睇咗幾集之後就放棄咗.....

王國長老

mymarigold 發表於 21-9-16 10:36
我睇開實體書,想問問,顧漫 驕陽似我(下), 網上有連載未呀?

我以前都睇實體書,但呢邊買中文書唔易,下下要網購,仲要好貴。疫情前我去圖書館借,自去年3月開始,我未去過圖書館,當然圖書館都係開番冇幾個月。

驕陽似我下部未有,佢應該仲未寫好,烏龜漫個名非浪得虛名

公爵府

rose-mag 發表於 21-9-16 10:40
我以前都睇實體書,但呢邊買中文書唔易,下下要網購,仲要好貴。疫情前我去圖書館借,自去年3月開始,我未 ...

嘩,呢本真係等咗好耐,《你是我的榮耀》都出埋,等 《驕陽似我》下,好似就快有十年

男爵府

回覆 mymarigold 的帖子

其實都值得一睇的,係有D拖長左同其他人物支節可快鏡OUT左去。。。

大宅

微微一笑很傾城係咪之前楊洋同鄭爽翻拍嗰套? 講大學生打機,男神追系花。我係因為楊洋所以睇

王國長老

donndonn 發表於 21-9-15 20:24

微微一笑很傾城係咪之前楊洋同鄭爽翻拍嗰套? 講大學生打機,男神追系花。我係因為楊 ...

係,電視劇我冇睇,因為唔多鍾意睇鄭爽,但小說唔同,有更多幻想空間。

水晶宮

mymarigold 發表於 21-9-16 10:38
我曾經開過 錦衣之下 , 我唔係好鍾意個女主,好努力咁睇咗幾集之後就放棄咗.....
...
錦衣之下唔錯, 值得睇, 唔鍾意女主可以忽略佢

首頁

尾頁

跳至