用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 759|主題: 921258

急問! 太子梁華趺打仍有註診嗎??

男爵府

國民生產總值:5314

BKXmas勳章

各位好:
請問梁華跌打是否仍由他醫治? 還是兒子註診? 手勢好嗎?
如針炙加藥費, 多少錢?

Tks!

[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

別墅

國民生產總值:776

BKXmas勳章

回覆樓主:

sorry,我睇錯左太子夜華!中毒太深!

angelacch    發表於 17-8-10 15:58

珍珠宮

國民生產總值:32525

BKXmas勳章

wai+ling 發表於 17-8-10 12:13

笑c禾

水晶宮

國民生產總值:55369

開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 Xmas吸收勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2017媽媽節

別墅

國民生產總值:771

回覆樓主:

梁華退休好耐啦。。太子係佢仔打理。。早幾年。。間唔中都會見到梁華係黃大仙個間出現

翡翠宮

國民生產總值:91387

BKXmas勳章

AppleChow 發表於 17-8-10 10:55
各位好:
請問梁華跌打是否仍由他醫治? 還是兒子註診? 手勢好嗎?
如針炙加藥費, 多少錢?

阿仔主理$3百一次。掂

大宅

國民生產總值:3125

2017勳章 BKXmas勳章

我都係

男爵府

BKXmas勳章

12312 發表於 17-8-10 15:01
阿仔主理$3百一次。掂

請問是在太子店嗎?
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

男爵府

國民生產總值:8183

2017勳章 BKXmas勳章 環保接龍勳章 2017媽媽節

Me too !!!
Happy Everyday      

翡翠宮

BKXmas勳章

AppleChow 發表於 17-8-10 15:38
請問是在太子店嗎?

約3:45已經有客等開門

翡翠宮

BKXmas勳章

AppleChow 發表於 17-8-10 15:38
請問是在太子店嗎?

是:在太子店

男爵府

BKXmas勳章

12312 發表於 17-8-10 15:49
是:在太子店
謝謝回覆.

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎