美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:HeHe, 剛剛網店送貨, grandluxe 貨裝,其他

原帖由 LittleHKBear 於 14-11-11 發表
HeHe, 剛剛網店送貨, grandluxe 貨裝,其他也是贈品,無諗過有咁多禮物
右邊黑色果支咩黎?你買開所以咁多gift嗎?

瑪瑙宮

引用:Quote:LittleHKBear 發表於 14-11-11 12:43

原帖由 coo1068 於 14-11-11 發表
依家網店平左,都抵入,只係我太多精華,要忍手,出年唔知咩價呢?

瑪瑙宮

coo1068 發表於 14-11-11 13:44
我諗吾會長期咁平

咁又係, 個價可以買到la cream, 我可以用la cream 換支serum就好了

瑪瑙宮

LittleHKBear 發表於 14-11-11 15:01
我之前喺佢到買左lotion refill set, 我又問店主除左有15ml lotion & milk外有咩送?佢又咩我搽唔搽指甲油. ...

胭脂掃同指甲油都係pola,定其他牌子?

瑪瑙宮

LittleHKBear 發表於 14-11-11 15:01
我之前喺佢到買左lotion refill set, 我又問店主除左有15ml lotion & milk外有咩送?佢又咩我搽唔搽指甲油. ...

你幫網店買過幾多次野?

瑪瑙宮

LittleHKBear 發表於 14-11-11 15:25
指甲油,修甲套裝,胭脂掃不是pola的。
我幫襯過佢好多次㗎喇

我都有幫襯過, 不過好少買得多, 因為屋企太多貨了, 店主d sample係真係多過counter好多

瑪瑙宮

yoko_hau 發表於 14-11-11 15:42
我有 其實the cream 係for你一星期1-2次,或局部搽去紋位置,唔洗全面搽

...

ba教架? 唔係晚晚揸嗎?

瑪瑙宮

lovelycats1437 發表於 14-11-11 15:37
請問有無sis用緊黑 BA The cream ? 會唔會好rich ? 我用左右 the milk 已經好似好夠

因為剛見到 ...

咁你不如買REFILL SET, 叫店主睇下有冇CREAM SAMPLE俾你試

瑪瑙宮

引用:Quote:KAY+2 發表於 14-11-11 18:09 我覺得

原帖由 lovelycats1437 於 14-11-11 發表
kay+ 你咁講我會想死, 我買左係50ml La cream 仲要係上次感謝日到now 都未開
因為一直用sample ...
我都係,不過我買細size, 都係未開,用緊sample

瑪瑙宮

meia 發表於 14-11-12 11:03
Kay

雙效袪斑精華霜SX White Shot Clear Serum SX / 20g
重點依支正D

瑪瑙宮

happytracy 發表於 14-11-14 16:56
今日問咗the one 話下星期一開始有serum set $25xx & cream set $32xx
但係sogo問就話冇serum set得cream s ...

佢d promtion成日間間唔同

瑪瑙宮

littlemelody 發表於 14-11-17 08:12
想請問pola eye mask 係片裝定枝裝cream 狀?How much?

片裝, 紅色盒, 唔記得幾錢

瑪瑙宮

引用:噚晚用左hair mask, 效果唔錯喎! 油潤左。

原帖由 LittleHKBear 於 14-11-17 發表
噚晚用左hair mask, 效果唔錯喎! 油潤左。我用了活黑生髮水兩枝了,d白頭髮少左好多好多。我塊面已經靚左好 ...
洗頭水有用埋pola嗎?

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 Aprilo 於 14-11-20 發表請問

原帖由 LittleHKBear 於 14-11-22 發表
一枝用到大概兩個半月,$432一枝
一支用到咁耐?我見個樽有克度寫1 week,2 week咁,以為一支用1個月先有效

首頁

尾頁

跳至