跳至

首頁
23456...33

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 11)

Ka_wai 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:
阿花,
嘜妳一改價改到咁平呀?? 平過$600吾好鬼賣啫!!

仲咩咁快降價啫,喂...話哂都係全新未開喎~~
記住唔好低過$600呀~~ [/quote]
ok ok :mrgreen:

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 11)

我走啦

伯爵府

[size=medium]早晨[quote]
噖晚返到家入房開電腦諗住睇新聞, 點知先發覺後面d電線比collins攪到亂左無得睇. 好鬼嬲, 我成晚無電視睇要等19成11:00pm返黎先開到 :-( 好慘呀 :-( :-(

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
我唔想"x"所以咪迫自己一定要做囉~~
話事話Jeffrey呢排都好少影相,等我今晚返去幫佢影吓先~~ :mrgreen:

我都係推積如山咁到最終都係要做!

我都好耐無影kinki喇, 影吾落手, 太醜樣喇!! :tongue: :tongue: [/quote]
collins d相由出世到依家都仲係電腦, 19成日都話攪又唔攪, 但又唔比我攪bor

伯爵府

聰明豆 寫道:
係呀! 我噖日計過有淨奶樽package或連奶煲package, 分分鐘淨奶樽package再另外買個奶煲仲抵架, 所以我今日要金精火眼去d舖頭計清楚先買!!

咁你記住帶計數機去bor 剛剛同19講不如今日lunch去食橫棡點知個衰佬話:"吓我地要去tst 喎, 做咩去ymt "唓咁人地想食拉麵仲咁樣講 咪最多去tst食牛丸河囉好叻咩 :tongue:

伯爵府

聰明豆 寫道:
妳吾係夜晚好少睇電視通常比揚揚睇碟既咩???? 咁如果睇開無得睇真係悶屎呀!! 上網去yahoo打下牌嘛!!

係我9:00前唔睇, 咁collins9:00pm入房飲奶瞓覺就係我既私人時間(雖然個衰豬都會得閒走入黎要我陪瞓) 我噖晚連金三銁都無得睇呀 :-( 19等到金三銁做完先返黎, 好慘呀 :-( 好彩佢買左龜靈膏比我食我先開心番咋 :mrgreen:
上網去yahoo打下牌嘛!
係bor我無諗到添 我諗住睇小說咋 我諗如果我老左我會成日去library睇書. 我好鐘意睇書架 :mrgreen:

伯爵府

聰明豆 寫道:
妳就好啦, 有個老公咩都幫妳攪吾洗自己煩, 我恨都恨吾到呀!!

我把口講話攪掂有鬼用呀 你諗下揚揚食家2歲3個月佢一張相都未攪, 咁算係咩呀

伯爵府

聰明豆 寫道:
咁又吾洗, 雖然我係計數百痴, 但呢d數都吾難計既!!

咁佢又講得啱喎, 不過妳話想去bb shop八下嘛!!

佢咁樣講我仲有咩好講bor 佢根住仲話攞住咁多野橫棡無位放bor~~~~講到咁即係唔想去啦 我邊度仲敢開口講話睇bb野bor 睇中又要買咪又係佢拎...我驚佢會黑面

伯爵府

豆今早去左大家樂食早餐都唔飽既, 我依家好肚餓 :cry:
我今早食牛排腸多士仲有銀針粉同熱o水. 我見到塊排好細都知今早實餓c我啦 :-(

伯爵府

聰明豆 寫道:
呵.....原來等個八公瞓左先係私人時間!!

咪鬼咁啦, 我見19都經常性收6點既, 間吾中一晚夜d好難避免!

妳老左去library?? d後生實好表揚呢個咁好學既阿婆呀!!

喂19officially放6:00pm但佢最早都係6:30pm-7:00pm先走 佢噖日夜我唔理啦, 但我無得睇電事是大囉. 你知唔知呀, 噖日佢去左shenzhen見客仲講會食完晚飯先返黎, 咁仲話"oh 仲諗住想今晚出去食添, 咁咪下次先囉 跟住19兄5:30pm打比我話個客唔得閒一齊食飯佢話返黎同我一齊出街食, 攪到我鬼咁開心. 點知15mins後打黎又話唔同我食話佢"腦細"叫佢陪一齊食dinner :evil: 咁無啦啦比個希望我又無左 :evil: 返到家仲要個電腦又hang左, 你話嬲唔嬲 :evil:

伯爵府

聰明豆 寫道:
但妳吾諗住曬出黎架啦, 咁妳想佢點攪法呀?? 整返個網頁??

我想曬出黎既, 不過佢成日都話攪攪到今時今日都係得個講字

伯爵府

聰明豆 寫道:
咁又係!! 佢都會向妳黑面架??

咀佢就一家唔敢博佢最叻黑面, 一話佢佢就話無野, 好倦咋 佢咁樣你咪唱佢唔脹囉 :evil:

伯爵府

聰明豆 寫道:
吾係嘛?? 吾加粉都可以原諒妳吾夠飽, 妳加埋粉都吾夠飽??? 比妳做著我呀, 我諗妳已越過200磅囉!!

真係唔飽喎 我剛剛飲左包奶先叫頂到下咋 :cry:

伯爵府

聰明豆 寫道:

係咩?? 我見好多時妳都只係等到6點收得工既??

咁吾陪客都要陪老世, 妳老公做左三陪呀!!

6:00走係因為你地都走咁我咪自己出去行下街或者係自己係公司睇小說咁啫 佢邊有咁準時 佢真係三陪.

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
sabina_bb 寫道:
我想曬出黎既, 不過佢成日都話攪攪到今時今日都係得個講字

oh!! 好快d攪喇, 咪細妹出左世就推到吾洗攪架喇!! [/quote]
我今日再push下佢啦

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
咀佢就一家唔敢博佢最叻黑面, 一話佢佢就話無野, 好倦咋 佢咁樣你咪唱佢唔脹囉 :evil:

啫黑面抗議喎!! 仲用攰黎做借口?? :evil: :evil: 比面色人睇!! :tongue: :tongue: [/quote]
咪等你地以為佢係好人喎 佢扮野致叻

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
真係唔飽喎 我剛剛飲左包奶先叫頂到下咋 :cry:

唉! 妳好可憐呀!! [/quote]
我都覺得自己好可憐 :cry: 我剛剛又食左個橙, 我諗頂到食lunch呱

伯爵府

我下星期又plan左要煲咩湯啦 你地會煲咩呀

伯爵府

tungtung20040214 寫道:
hi

hi tungtung20040214 咁晏既 今日洗唔洗返工呀 我仲有45mins就放工

伯爵府

tungtung20040214 寫道:
sat 係 on shift, 今日要返工, 收1:00pm

你今日好忙呀, 咁晏先上黎chat既

首頁
23456...33

尾頁

跳至