跳至

首頁

尾頁

男爵府

HAHAHAHA...咁學儒仔又少左個WIN嘅機會!

原文章由 shirleytong28 於 07-8-31 13:14 發表
我諗唔到用咩相參賽 又唔想出影樓相 所以拖下又一日拖下又一日 咪MISS左囉

男爵府

你未投??一於投我蚊豬神聖嘅一票啦! 蚊豬每次見到學儒仔都會帶野食比佢架!

原文章由 shirleytong28 於 07-8-31 13:24 發表
我未投票架 你TUM下我先啦

男爵府

SHIRLEY ..........WAKAKA 另一票睇下其他媽打有冇TUM你囉! 呵呵~

你地真係覺得得意先好投呀! 不過投唔投都有蚊豬豬屎! 我而家教緊蚊豬飛吻! 佢快D識就大家都可以得益!

男爵府

hihi~~我隻蚊瞓左啦! 追POST先!

男爵府

係啦! 依排水怪唔坐陣, 夜場都冇乜人吹水嘅! 搞到我好冇MOOD! 唔制呀!:tongue:

男爵府

你地真係叠水

男爵府

Morning~
我都感冒! 今日在家休息! 做咩依幾日咁少人吹水架?
小車老師發燒都咁早起身?

男爵府

haha~樂樂都幾識揀野咬架喎!
佢塊面做乜紅左呀??

原文章由 BChiMa 於 07-9-3 00:35 發表
本故事屬家長指引類別
敬請觀眾留意

响2006年11月13日, 一條鱷魚响森林出現,

呢條大鱷橫行霸道, 四出溝女; 令一眾雄性小動物又恨又妒. http://www.h ...

男爵府

我打左返公司LU~
陣間出去睇多次DOCTOR, 我隻蚊豬頭先飲左支奶又瞓過!

原文章由 littlecar 於 07-9-3 08:41 發表
係呀...要食早餐再食藥...又要"睇"仔嘛...真係只可遠觀唔可以抱...如果因為我...佢病左...我會好嬲自己...仲有要等9點打番公司告病假...

你又感冒...真係要休息多D!!! 我醫生俾我D藥都幾勁...食完好好訓...

...

男爵府

hi~睇完e生瞓到宜家!
我矇矇矓矓期間, 蚊豬撞頭埋wall, 紅左一達!:-( 成個人醒晒!
好彩瞓醒覺冇事咋! 嚇c我啦!

樂樂, 十個月大快樂!

男爵府

我都係喎, 我有時打蚊豬手手, 佢會即時流兩DROP TEARS出唻架! 跟住好慘咁 i 過唻! 好可憐咁要我呵返, 但跟住又要再搞! 比佢激C!

原文章由 jessica2004 於 07-9-4 04:55 發表

我都係咁樣對待小遠子架,hahaha...........

男爵府

我今日好慘, 部PC SHORT SHORT地, 唔知人地同我講乜, 好一陣傻一陣, 上左MSN一陣, 又唔知人地同我講乜XYM....又追唔切POST!點算好呀?:-( 個天都蝦我呀! 人地已經病架啦!:-(

男爵府

未呀! 今日全日都比大陸個跟單笑我講錯野, 把聲又變埋! 我睇左醫生架, 食左藥又勁眼瞓! 好辛苦呀! 不過都唔夠我蚊豬慘, 佢個額頭瘀左呀!:-(

原文章由 Lulu皇后 於 07-9-4 16:56 發表
咁你好番晒未呀唔好再short落去啦,拖耐咗先醫手尾好長架

男爵府

請問....卓晞係咪影左STUDIO相?有冇POST出唻呀?

男爵府

:mrgreen: 終於追晒d post, 水怪終於浮上水面!
公司部pc好廢, 成日壞, 搞到我講兩句又要off, 好慘呀!
creamy, 見字請pm我, 揾唔到你d post呀!
各位, 我仲未好返, 蚊豬依然好頑皮, 睇佢唔住, 同佢say no又用眼淚達人...我又鬼咁心軟! 今日又中左去個櫃桶度啦! 我真係冇用呀! 睇個bb都睇唔掂!:-(
tmr有緣嘅再talk過!:mrgreen:

男爵府

morning~~~

多謝你呀jessica, 我都知嘅...不過見佢整親真係好心痛嘛!

vf, 我睇左卓晞仔d相, 佢果件恤衫好大件好搞笑呀! 佢影得好有笑容, 真係唔覺佢好扭計! 同埋影左依d相感覺大個仔好多, 佢個迷人酒凹真係正 係呢, 做咩咁少全家福嘅?

原文章由 jessica2004 於 07-9-5 02:19 發表

仲有呀,唔好太怪責自己啦,我地又無三頭六臂,佢地呢個階段係咁樣過架,我地盡量小心咪得囉.......唔她俾太大壓力自己呀

男爵府

你點呀! 亞女開左學喎! 係咪開心到唔得閒理我地呢? 我地以為你唔記得我地至啱呀! haha~

原文章由 Creamy_mami 於 07-9-5 09:54 發表
我以為你地個個唔記得我添

MMLCY, pls check pm

男爵府

變態呀! 我唔比蚊豬你抱架!

原文章由 pb12hk 於 07-9-5 10:23 發表
係呀..........我最鍾意貼住你塊面黎放呀!!!!!

男爵府

我地真係有緣呀!
蚊豬咪又係咁, 跌極都唔驚嘅! 我地已經個個都係四眼妹咁滯, 但都居然睇唔實佢地! :cry:

原文章由 vf2006 於 07-9-5 10:36 發表
早晨呀

蚊豬媽,
我今日有緣見到你呀 , 蚊豬無乜事嘛, 佢哋呢個階段好容易會撞親, 你唔好怪責自己啦, 卓晞佢喺婆婆到居然敢扶住sofa頂踏住so ...

男爵府

hahaha...補獲呀? 蚊豬梗係冇婷婷同多寶咁靚啦!

原文章由 Baby承恩 於 07-9-5 12:53 發表
我c6都覺得多寶係好靚女架. 有一日我仲同佢拗....話究竟係多寶靚女d定係婷婷靚女d...當然..蚊豬呀..願願呀..喬喬呀..梓悠呀..都好靚女啦.

首頁

尾頁

跳至