跳至

首頁
23456...76

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

Kwan 寫道:
而家開始有咪得law

[quote]
sabina_bb 寫道:
oh sorry 係我咁多網名中係冇"如花"這個名的
[/quote]

讚成!! yeah!!!

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

你早講呀, 等我唔食呀嗎, 我唔食人肉 :evil:

試下囉! 另妳醒腦提神呀!!

侯爵府

kwan,
下次吾准妳再做攝石人呀?? 成日見一粒半粒鐘就走人!! :evil: :evil: 我都未同jasper玩!!!

侯爵府

Kwan 寫道:
我有正架, 嗚嗚, 叫我老爺99出來同我主持公道先 :-( :-(

吾洗勒! 一路以黎妳都破壞左jasper既形象吾少啦! 我地以後會用自己既角度去睇喇!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
聰明豆,

婆婆隻手無事麻?早知我叫auntie早d嚟幫吓手順便學吓整麻!我隻lo最like食呢d香口嘢!講真開頭我真係無物嘢,到食飽後我真係有少少"飯氣攻心"開始有少少夢遊既feel所以我變到好靜!最後我走咗去廁所洗個面先可以繼續撐!

我都好開心jeffrey同kinki開始有計傾,我覺得最大功勞除咗係禧禧呢個第三者外,auntie既功勞都唔少架,佢不停制造同提醒jeffrey要對kinki有禮d!仲有呀!我好似第一次見kinki笑得咁開心咋!

婆婆應該無嘜事掛? 佢用膠布包住我都睇吾到個傷口, 不過我個鏡柜就有些少好似噴過血既血點囉! 應該係佢攞膠布既時候噴過血, 妳地黎到之後我先發覺再清理案發現場咋!!!
auntie學左野啦! 妳地都見住佢偷睇架!! 學哂lu.....
吾該妳下次約我地之前就吾好去到咁盡啦! 要提醒十二分精神嘛!!!
auntie真係越黎越鐘意kinki呀! 梗係啦! 半個小主人嘛!
嘜kinki第一之笑得咁開心咩?? 我又吾覺喎?? 佢係去陌生人既地方同pg就怕羞d! 不過佢都係一個好開心既小妹妹黎既, 係平時扮野d啫!!!
佢噖晚玩得顛得濟呀! 發幾次惡夢, 喊到cc下, 成晚起身抱佢!!! :evil: :evil:

侯爵府

Ka_wai 寫道:
梗係無啦! 全部都係真心話嚟架!

算妳識挽救呢段三角戀啦!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
我都覺得jasper好乖,由其係jeffrey 着咗,jasper走去幫佢"put"涼,jeffrey扭 佢又走過佢好似想氹佢咁!所以我咪話我越嚟越like jasper!

jasper大個適宜做護士, 社工之類呀! 對d惡劣既小朋友特別有愛心架!!!

侯爵府

Kwan 寫道:
係呀, 起我底呀

有好野益妳都未定呀!

侯爵府

kwan0520 寫道:
Kwan,

My office was in Two Pacific Place, Admirlty.

兩個都係高級ol 呀!!!

侯爵府

Kwan 寫道:
eee, 你掛住打雀雀之嘛, 仲好講, 要我來湊囝

下次妳打囉!! 講明呀, 玩除衫架!!! (妳一早又話吾識打! 點預妳啫!) :evil: :evil:

侯爵府

Kwan
你又講得幾有道理bor

攪事呀? 妳都係呀! 遲一遲先黎, 吾係比面sabina_bb真係 妳架!!!

侯爵府

wandyfok 寫道:
相?咩相呀? 點解有相有我老公我唔知架? ?-(

去旅行o個d呢!!!

侯爵府

豆,
你好似攪錯左呀!大贏家應該你kwan0520,我只係第二咋!
條褲咪當同kinki的訂情信物囉! 4啦,我應我襯家嬲呀!

係咩! 掉轉左咩?? 吾怪得kwan0520話玩得好開心啦!
訂情信物?? 吾好啦! 遮住咁重要部位既物件!!!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
聰明豆,

咁橋!jeffrey半夜都 :-( :-( 醒呀!佢daddy抱佢氹佢都唔滯呀!結果佢開咗支奶俾佢飲,最後佢都飲哂8oz 跟住就 番仲係訓咗係我隔離(即是話我哋三條友一齊訓呀)迫到我屎屎吓!不過jeffrey半夜 :-( 我諗唔係因為玩得癲而係返到屋企佢臨訓前俾佢daddy玩到忟,我都同佢daddy講小心佢半夜"發呢嗱"你就屎,結果俾我講中!

吓? 咁啱呀??
佢daddy無見個囝成日, 梗係玩到盡啦!

侯爵府

Kwan 寫道:
佢都好鐘意做家姐架

姐弟戀?? 吾好攪jeffrey勒! 阿kwan妳整返件啦!!!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
物jeffrey係惡劣既小朋友咩?

吾係! 吾係! 邊緣少年啫! 噖日佢表現都好好, 改進中架喇! 比d時間佢啦!

侯爵府

豆,
吓!原來婆婆整得咁辛苦,真係要向婆婆致敬呀!

吾洗客氣啦! 妳都無份食!!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
哈! 原來禧禧無著褲走呀?你隻lo會唔會以為你打牌打到
輸埋個仔條褲呀?

話時話喎? 呢個阿媽打牌打到個仔無著褲都吾知既??

侯爵府

我都唔想wor:cry: collins 發燒我都照來都算係咁la

唔...唔........知喇! 知妳夠義氣喇! 下之預埋妳打牌吓!!

侯爵府

Kwan 寫道:
我識呀, 不過慢d之嘛, 玩除衫, 除咪除, 怕你呀, 橫掂都冇野比你睇

大家咁話啦!

首頁
23456...76

尾頁

跳至