跳至

首頁
34567...29

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 11)

Ka_wai 寫道:
襯家.....你好掂呀~~~

係呀! 我老作方面都係能手黎架!

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 11)

sabina_bb 寫道:
你咁明白我既 :mrgreen:

無計啦! 我係妳肚裏面條蟲嘛, 呢排我都有同小bb傾計呀, 佢無話妳知咩?? :mrgreen: :mrgreen:

侯爵府

係囉, 我都比佢嚇左一野 竟然有三級野睇 你就happy啦因為你最鐘意睇既 :mrgreen: 我同我99 & 亞媽講話開刀生, 兩個都唔高興, 佢地好想我自己生. 真係好鬼煩

我本來睇呢d野都無嘜所謂, 但係自己就黎要面對就吾係咁好喇!!

咁佢地吾likely都管吾黎既, 始終妳先係個b既阿娘嘛!!

阿婆上次都同我講: 佢地老人家既角度梗係順產好啦, (雖則依傢都科學昌明!), 但妳上次咁痛, 開刀啦, 我比$$$$ (oh my ar............)

侯爵府

Ka_wai 寫道:
我見個時都覺得佢個樣好 ,所以我搞掂完就9秒9走人囉~~

物你都覺得jeffrey似囡囡呀,佢剪完髮後未出過街,唔知仲有無人會叫佢做妹妹

至於條紗巾.....麻煩你幫我洗洗先呀,條嘢應該係dirty架~~ 個日我係街順手放咗入袋,返到去完全唔記得要拎番出嚟,下次見到我先俾番我呀~~ 紗巾係jeffrey至愛嚟架~~

好在揚揚係情敵吾係女仔啫? 吾係如花以為妳送定情"有味"信物比揚揚呀!

侯爵府

你真係好彩 你個二手奶煲真係要切底清潔左先好用呀

yes mom!!

侯爵府

男仔長頭髮通常都吾夠柔順好鬼"行", 另外有d男仔長頭髮唔知點解好油架

好核突呀!! 諗起都毛管棟!!

侯爵府

我無同小b傾計呀, 不過我就有摸佢囉. 好驚呀日子越來越近啦 好大壓力呀

吾洗驚, 又吾係順產驚少好多喇!! 到時我幫妳求下神保平安啦!! 吾好嚇我啦, 我都好驚呀!! 希望大家都順順利利啦!

侯爵府

19就叫我試左順產先唔得先開刀, 我話如果咁樣要比多$5000我唔想, 但佢話無所謂 嘩成$5000喎可以買到好多野, 咁樣比左好唔抵架 我同我亞媽講我真係好驚....佢成日都話無事既無事既, 佢地緊係講得輕鬆啦, 大佬我有好大暗影架 :cry:

計我話呢d無謂$$$吾好咁洗囉!! 一係揀順產博下就揀政府, 揀開刀就揀私家!!

侯爵府

咪係, 口水沙巾黎定情呀 我揚揚只溝女唔溝仔架

小心下次比條用過既片片妳都未定呀!!

侯爵府

喂洗完後要咩都唔好放入佢比個煲自己steam幾次先好用呀, 話晒二手野呀

知喇, 長氣!! 我阿娘見我買個煲鬧鬼我, 佢話之前用煲水恰法都慣左啦, 整多舊野返黎!! :evil: :evil:

係呢! 因為我個煲無說明書, 我想請教下落水要落幾多架??

侯爵府

真係好核突, 你見過好油未呀, 我真係見過 佢地仲以為自己好有型添 :tongue:

我都見過, 不過我吾知佢地係立定係頭立?? 總之好核突啦!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
我都好怕見到大李生無理精神個樣, 真係會好鬼忟~

我老公又好似無呢隻咁既樣架喎?? ?-( ?-( 佢通常見我收工返去佢只會好似開籠雀咁, 真係好攰既話佢都係一隻攰既開籠雀咋!

佢黑面既時候咪只會我嬲佢時佢咪會有黑面吾開心樣囉!

侯爵府

係呀, 希望大家都順順利利啦! 好呀你幫我求下神保平安, 咁等你生時我又幫求下神保平安

一於咁話, 我依傢諗緊到時我黎吾到睇妳小b咁點呢?? 等我生埋先又要兩個月後!! 我驚我把持吾住喎!!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
你估jeffrey同揚揚係"斷背山"咩~~

依傢興嘛!

侯爵府

都係你明白我囉. 我都係咁覺得. :mrgreen:

嗱!! 我覺得妳上次係有不愉快經歷, 但妳自己都吾算有咩痛苦, 其實[size=x-small]博得過囉, 吾會個個情況一樣嘛?? 最緊要妳自己心理o個關, 妳覺得開刀另個人無咁大壓力既就開刀啦, 吾好諗佢地d咩順吾到就開刀呢d野喇!!

侯爵府

嘩唔好掛 我即時會轉送比kinki :mrgreen:

ee......好衰架, 人地女仔黎架嘛! 送完我諗kinki會o係jeffrey面前永遠消失呀!! :mrgreen: :mrgreen:

侯爵府

唔知點解我唔見既 ?-( 但我又見豆用你個post黎reply

妳係咪又深左近視呀??

侯爵府

咁你要問+wai因為我唔係用avent架 :mrgreen:

吾係隻隻牌子都係咁用既咩??

襯家可吾可以告訴我呀??

侯爵府

咁咪幾好囉, 19就唔會咁囉

好似見過19 5-6次, 但黑面同吾多高興都有2次囉!

侯爵府

到時先算啦, 仲有咁耐時間. 可能到時你又好辛苦唔想周圍去都唔定. 你都係問下亞婆好唔好黎. 睇唔睇bb好閒, 等你生左一齊出黎咪一樣

我都話阿婆吾係傳統女性咯, 佢邊會理呢家野丫!!

不過我都幾迷信架!! 加上自己上次都吾係好順暢既經歷, 所以都會有d信邪!! 學妳話齋, 到時先算啦!

首頁
34567...29

尾頁

跳至