夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原文章由 Nikegirl 於 07-9-5 23:32 發表
舊年...我老公出面有第二個,比我知道後唔敢返屋企,自己租咗間套房,點知個女人以為我老公會同我離婚,於是佢同佢老公離婚,拋夫棄子就跟咗我老公住, 不過,當我老公知道我可以原諒佢後想返黎....但佢好內疚唔知點離開個 ...

你話你唔想離婚,所以我同你講下......
1.有第2個,比你知道唔敢返屋企.
通常比老婆篤爆的C6,怕面對自己做錯,一走了知.形成到比
個C6同"隻野"有机會住佐一齊相宿相棲,更加了解更加親蜜.
以前未知就偷偷摸摸唔敢明目將膽, 所以第一步如果知道了,
千祈咪篤爆,EQ要高D,扮唔知.再想辦法,如果個C6同你講佢
有第二個,意味著佢想走或考慮離婚,我希望唔係佢講先.

2.你原諒佢後佢想返黎
偷情實好玩.當同隻野住係一齊之後,日日對住,激情過後,
放大眼一望,又係同屋企以前老婆一樣.無新意,玩完了,想
走,又洗大左個頭,又租屋隻野又離婚, 咁點算,好彩你比佢
反黎,如果唔係,你想救都幾難,

3.頂唔順搬佢D野走
你笨啦!C6每日返黎,佢又上隻野處,其實個時佢個心己返左
黎,但係唔知點同隻野交代,為有拖字訣,我係你就鬥命長,要
求C6逢節日,假期,慶祝一定要返屋企倍細佬,不準過夜,約法
三章等隻野無咁串,佢同你爭緊老公,一定要鬥嬴,係時間的比
賽,鬥EQ高,你估隻野無妒忌呷醋佔有慾死爭威迫炸死等等招
數.比心机對個小朋友好D.比C6知你係慈母以小朋友幸福為
不離婚理由.

4.分佐手但係無返黎住
机會又黎啦,今次要把握.佢應該同隻野有嗌交,所以又一走
了之.但係應該重有聯絡無可能咁快斷.你要嬴佢返黎,首先
你要心平氣和,贊成佢去99到住,過度期都好,你就要你假日
帶理個仔去同佢玩家庭樂,去邊到好,投求所好,玩玩食食,勾
起佢對家庭責任及感覺,重要教個仔對佢好D,睇下佢點,節日
一定要連屋企人一齊出理食飯親情無價.你亦可主動D,玩得
2.3次之後,先叫佢上屋企坐下,記住不免強,如果佢重對你兩
母子有情,你嬴面會好D.坐下坐下就同佢......男人好少抗拒,
記住有机會慨話,同佢多D講個仔D野,放個屁都好.

如果不明可再問,我有好多屎橋. 努力,祝幸福.

複式洋房

原文章由 Nikegirl 於 07-9-6 14:31 發表
meiwah,

真係好多謝你既提議,但我EQ好低,真係好想鬧佢,而家每晚一個人瞓好孤獨,冇野支持落去.....我好想有個男人陪下我, 我知我而家情況好易紅杏出牆....我都係一個有感覺既女人,佢已經好耐冇同我行房...MEIWAH姐姐 ...

你要咁想.....
1.佢返99處.即是同"隻野"無咁密啦,佢都得唔到.你老公
末必同佢再搞,你老公又無得搞,3個公平.
2."隻野"重可憐過你,又離左婚你老公又唔so佢.呢D咪報
應,天收.
3.你係想找一些慰籍,不是想出牆.試下死橋,叫親人和你
老公到你屋企食飯,話中秋節阿仔開學好耐無一齊食飯,
記住如佢飲酒就比D佢飲,煮D佢鐘意食,期間要明示或
暗示你重好愛佢,例如夾送,身体接觸等.如果佢重鐘意
你,但係又驚怕事,佢又無搞一排,好快會有有應.如果都
無.可以直頭出聲話"我好想你陪我1晚,唔過夜都得",或
者以前你地"搞"之前的暗示方法.不要怕,你只是勇敢而正
確的去爭取一樣野.就係我要你.比佢知.

記住想嬴返個老公,亦要檢討一個相處的方法,你不是打敗
其他人咁簡單,你係要嬴佢贏自己.
祝順利

複式洋房

原文章由 Nikegirl 於 07-9-12 14:11 發表
我好想叫個女人唔好要...我諗我老公都唔想佢要,但以人道黎講唔可以咁做,如果個女人冇講大話,呢次係佢同我老公第三次有......
講真...一個女人要落咁多次好傷身,況且佢本身身體好差,又有哮喘病,有邊個可以教我點做好? ...

事情變得越來越複雜.
第三次有?頭二次點做?頭2次都無左,點解今次就一定要?
因為次數多怕壞身体?佢D行為要佢自巳負責,唔係你.隻野
非常好勝,佢有無想過佢之前同前夫生左個女,個女而家點,
而家又....賤格.

你亦有小朋友.邊個可憐D?佢知你咁...隻野都夾硬搶,打同情
牌,你C6應該受軟唔受硬.

你會唔會好似以前咁,參考一夫多妻制來安排生活?

對二奶會有家規,絕對大婆話事,佢生D仔女叫你做阿媽,
而叫佢做阿嬸.可留宿不過夜.家族大小事,無出席杈.話
事杈.

或者佢利用有肚把你打敗.叫你老公放棄你同理個細佬.
要同佢理佢未出世的棋子一齊?個女人好衰.佢而家唔
係愛你C6,而係佢要嬴你.

複式洋房

唔好回應佢,當佢透明.
一D心理質素有問題的人係不需要回應概.

首頁

尾頁

跳至