跳至

首頁
12345...14

尾頁

子爵府

Re: 第一代元老大爆炸 (炸版)

時間真係過得超快,記得舊年呢個時候,我仲日日摸住個肚講 : 湯丸仔呀, 你記得準時出來呀..........一轉眼, 我粒可愛小湯丸今日巳有5隻牙, 仲會自己行成十幾步tim。想起舊年12月21日朝早8點, 爸爸陪我去咗 QEH報到準備催生, 到咗病房後爸爸唔可以留低, 剩返我一個面對一項不可能的任務..........而家諗返轉頭我都覺得自己好勇敢 !! 到咗10點鐘我就入咗產房, 跟住有個女醫生粗魯地向我進行 '人工穿水', 穿水後我就一直瞓響產床度等........肚痛 !! 而到咗12點幾爸爸就批準入產房陪產, 可以一齊等湯丸出世, 呢一刻我覺得好温馨, 並唔覺得肚痛呀 !! (原來愛情嘅魔力真係好大) 當我沉醉於享受爸爸的温馨時, 不經不覺已到下午二時, 此刻護士幫我一check, 就話我已開度8度, 隨時可以生得 wor.........即係話過咗7年的二人世界生活快將 bye bye, 三人行生活即將展開........於是我在護士的幫助下 'push' 咗六至七下.........一個迷你版湯爸出現咗响我眼前.....Oh, 點解呢兩仔爺一樣樣架??湯丸仔個樣都唔似我嘅!!!但我都好多謝湯爸送咗一粒禁乖禁可愛嘅湯丸仔俾我........湯爸, 穎勤, 我好愛你哋, 我希望我地以後日日開心, 天天 happy !!

子爵府

my son call me.......... chat to you later

子爵府

back

子爵府

人地禁認真寫大事回顧,
你班草根竟當笑話睇.........真無文化 !!!!!!!!!
老老實實wor, 我全程無聞笑氣, 都真係唔痛 wor !!!!!

[quote]
Stella116 寫道:
真係好鬼肉麻, 由其是"原來愛情嘅魔力真係好大"同埋"當我沉醉於享受爸爸的温馨時"! 我同olive一到睇一到笑到停唔到. 好飽!
咩你有愛情真係唔痛果咩? 如果係, 快d生個小丸子(olive話叫湯碗喎, 湯丸&湯碗真係好夾). 反正你又話好愛囉!

[quote]

子爵府

貓姐 寫道:
亞湯食大閘蟹食到short左呀, 亂講野既. 定係佢太掛住我地? 掛到亂打野呀

你懷孕呀..........仲係孖仔 tim !!!!!!!! 恭喜 !!!!!!!!!!!!!

子爵府

今晚好熱呀!

summer come back la ~~~~~~~

子爵府

西西乖仔嗎??

岩岩返左上去.

[quote]
貓姐 寫道:
睇嚟今晚霸媽都係冇時間上嚟傢喇
[/quote]

子爵府

no la ~~~ 我收咗爐 lu..............

不嬲都冇文化架啦! 唔痛就快d生小丸子啦!

[quote]
bbccqq 寫道:
人地禁認真寫大事回顧,
你班草根竟當笑話睇.........真無文化 !!!!!!!!!
老老實實wor, 我全程無聞笑氣, 都真係唔痛 wor !!!!!

子爵府

我晨早報咗案只生一個........so, 机会留返俾你地la!

子爵府

[size=x-large]心愛的湯子西, 祝你生日快樂, 早日脫離警花魔掌!

子爵府

Pooh2005 寫道:
我又嚟, 你哋真好嘢,日又炸夜又炸.

亞湯,

又真係幾TOUCH, 我就冇FEELING (因為生咗都唔知,又冇得睇囡...慘...).老公見完亞囡又話要返工,真係羨慕O羅.

POOH

你又加入爆炸隊 ??
我新袍 sleep 未 ?

子爵府

貓姐 寫道:
又湯子西, 又鄧子西, 上次係我心口訓得咁舒服, 不如叫王子西喇

你又抽水?

子爵府

Pooh
====
你仲生唔生?

子爵府

下胎係孖仔呀 !!!!!!!!!!!!!!!

貓姐 寫道:
下個係囡, 所以bosco d玩具衫仔比晒契細佬 [quote]
喂! 唔好隔咁耐呀, 因為哥哥帶細佬入學, 接哥哥的衫仔玩具都好d喎!

[quote]
貓姐 寫道:
我會既, but唔會咁快, 起碼等bosco3歲先
[/quote]

子爵府

老老實實, 我老 la, 再無禁好心机湊第二個 lu..............

子爵府

你下胎帶定私家吸塵机入產房 LAW !!!!

怪獸起間屋好大, 我生唔出架. 吸出黎架!

[quote]
Pooh2005 寫道:
STELLA,

你得O架,怪獸都生到,唔使驚,約埋一齊生O羅.

POOH

子爵府

bbemily506 寫道:
你地都好有心有力喎,
我就日日俾雲熙b搞到頭都大,
生多個, 而家真係咪搞我,
容乜易下個又好似雲熙b咁活躍,
我剩低個半條人命都冇埋

hi ~~~~~~~
First time chat with you wor !!!!!

子爵府

佢草根 o麻

貓姐 寫道:
仲咩"妖"我唧[quote]
妖!

[quote]
貓姐 寫道:
係孖仔梗加唔洗留衫留玩具, 因為我地會唔做野拎仲緩, 所有野都買過新既
[/quote]

子爵府

車.........返学大把bb一齊玩 la !!!!!!!!!!

但係見到bb自己一個玩, 好似好lonely咁. 但見金仔金妹好warm, 所以有d心動!

[quote]
你地都好有心有力喎,
我就日日俾雲熙b搞到頭都大,
生多個, 而家真係咪搞我,
容乜易下個又好似雲熙b咁活躍,
我剩低個半條人命都冇埋
[/quote]

子爵府

係呀, 大家好呀

多 d 入來交流下 wor !!!!!!!!!

首頁
12345...14

尾頁

跳至