跳至

首頁
56789...14

尾頁

子爵府

Re: 第一代元老大爆炸 (炸版)

hi...........

子爵府

My Dear Daniel ZZZ 咗 lu

子爵府

貓姐 寫道:
各元老,

我有隻聖誕歌cd呀, bosco一聽就做舞皇, 你地有冇興趣

OK , give me one !!!!!

子爵府

金曼谷
=====
歡迎..........我叫 Blue Blood 草根呀 !!!!!!!!!!!

子爵府

Stella116 寫道:
金曼谷,

唔記得提你, 0512好多色狼bb架. 你果個係女, 小心d呀!

But...........我個bb好 shy 架, 唔洗怕!

子爵府

PAT
===
我返到home, 湯丸喊完, 湯爸交返粒丸俾我, and then ZZZ at once !!!!!
我玩咗粒丸20 minutes.........佢暈埋 !!!!

子爵府

HelloPepsi 寫道:
i guess tonight I can't over 2400 post la

算吧 la 你

子爵府

Yes la, bye , hi ........................

係咁hi bye la.. 話訓話成粒鐘就ok架啦!

[quote]
i guess tonight I can't over 2400 post la
[/quote]

子爵府

仲炸我形話我令佢成晚無讀書 tim !!!!!!!!!!

湯爸梗係湊湯丸湊到好累, zzz at once!!

[quote]
bbccqq 寫道:
PAT
===
我返到home, 湯丸喊完, 湯爸交返粒丸俾我, and then ZZZ at once !!!!!
我玩咗粒丸20 minutes.........佢暈埋 !!!!
[/quote]

子爵府

no la..........can you help me ???

金毛B媽 寫道:
Tong

咁你沖左涼未呀

[quote]
湯爸梗係湊湯丸湊到好累, zzz at once!!

[quote]
bbccqq 寫道:
PAT
===
[/quote][/quote]

子爵府

仲有呀..........4姐話湯丸由夜晚7點開始媽媽........................................一直媽到我返 !!!!!!!!!!!!!!!!!

子爵府

金曼谷 寫道:
湯生仲要讀書, 又要湊仔, 都幾辛苦, 我好懶, 我唔讀書架.

係呀,佢下星期 exam, 好忙..............辛苦佢 lu!

子爵府

好彩我飛的返..........but 我一入門口就講 : 媽媽c咗 la !

哎呀! 心痛死呀....
[quote]
bbccqq 寫道:
仲有呀..........4姐話湯丸由夜晚7點開始媽媽........................................一直媽到我返 !!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]

子爵府

i love you 唔洗成日講,
save 响電話咪得 law !!!!

子爵府

金毛B媽 寫道:
湯丸...真係慘喇.....

久唔久一次...........ok la !!!

子爵府

我無訓响地, 佢無得 cam !!!!!!!!!!

咁有冇cam上你個身上面喊呀!

[quote]
bbccqq 寫道:
好彩我飛的返..........but 我一入門口就講 : 媽媽c咗 la !

子爵府

u all said very sleepy need to go to bed now but u all still alive

yes la.........again and again...........

子爵府

But Tong Yuen eat 21 oz milk today wor !!!!

Good la !!!!

子爵府

多謝賞面, 大家解散, 明日請早!

我 '永遠都不会停下來'.............!!!!!!!!!!!!!!!

子爵府

下次表演俾你睇 !!

入屋即刻訓底, 比佢cam麻.. 如果係, 我見到真係笑到顛左似有份!
[quote]
bbccqq 寫道:
我無訓响地, 佢無得 cam !!!!!!!!!!

首頁
56789...14

尾頁

跳至