美容扮靚

跳至

首頁
45678...12

尾頁

伯爵府

原文章由 mimibooo 於 08-10-5 20:53 發表

係呀,,而加身體好返好多喇
已經知道係囡囡,,好開心

HI mimibooo,

你身體好返好多....那就好了..
恭喜晒你呀..

伯爵府

原文章由 Pretty2036 於 08-10-6 09:07 發表
Good news!! Tsuen Wan soon will open a new shop, it's located in near Panda Hotel 富麗商場 G/F.

hi pretty2036,

謝謝報料呀!
那就方便荃灣區的會員了.

另, 報料:
我朋友就快在元朗開一間營業所....10月底開..
在大橋街巿附近.....開左我會去幫趁佢.

[ 本文章最後由 helenjoe 於 08-10-6 11:35 編輯 ]

伯爵府

原文章由 daphneho28 於 08-10-4 21:56 發表
my daughter and I tried the tooth brush yesterday, it is really good and clean, only costs $19 each

我和老公用7007, 孖裝牙刷...用左1年幾了...好用.
我用佢隻潔白牙膏.....用左1年幾無轉過, 以前我用開高x潔...

伯爵府

原文章由 meyonw 於 08-10-7 18:53 發表

bbdou,

hi ! 我隻wok張單好似巳掉了, 但我會打去問的.
阿仔巳2nd interview, 等24/10/08結果, 唔知會唔會嫌他4年級太大才學, 多謝你話我知不用再找私人學!

helenjoe,

你一定好忙了, 阿仔小一選了學校嗎? ...

hi meyonw,

阿仔現在讀小一了....私校.
剛剛測驗完了, 佢鬼咁happy.

伯爵府

原文章由 catmaymak 於 08-10-8 13:30 發表
請問你地有無人買過佢地既 "濾水器" ??? 我想買一個for 沖涼 and 一個for 廚房.

hi catmaymak,

我有用佢8層濾水器, 放在廚房用.....可直接飲用.

沖涼...我無用.

伯爵府

原文章由 meyonw 於 08-10-8 14:19 發表

bbdou,

多謝你講解, 希望佢考到啦! 原來你阿仔同helenjoe的小朋友一樣 讀小一, 一年級沒有什麼壓力, 好好享受啦, 二,三年級就開始多功課測驗了, 不過你地的小朋友好醒目, 不用擔心! ...

meyonw & bbdou,

講起音樂, 我仔仔都join左學校every sat, 一人一樂器...佢學小提琴.....已上了第一課.

伯爵府

早前買左新產品....

削皮刨 (用了2-3星期, 幾好用吖!
開罐頭器(未用)

神奇衣架和褲架 (同朋友share一半數量, 未用)

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-10-8 12:52 發表
我個仔都係讀緊小一呀,真係同幼稚園好唔同,功課比我之前預期的要多d,不過我同阿仔都ok, 老師話佢都適應得幾好,阿仔仲話好鍾意返學,個個老師佢都鍾意!

bbdou,

係呀....大家咁話, 雖然功課多(但比津校還少), 應付到.
測驗前, 無功課, 仔仔勁開心啦. 現在已完成測驗了.

佢都like返學呀....返黎會講返學校d 事情比我知.

伯爵府

原文章由 janet7903 於 08-10-8 23:29 發表
我就用佢六支裝的濾水器,自己就直接飲用,SOFAR 都OK,但關了水龍頭,都要留水20秒左右留完.

我朋友建議買8層水機會好d, 因為試過佢有幾位朋友買大機, 用用下漏水, 最後都整都, 但好麻煩.

我自己用8層水機的, 快要去買一個濾芯更換.

伯爵府

原文章由 helenjoe 於 08-10-8 15:35 發表
早前買左新產品....

削皮刨 (用了2-3星期, 幾好用吖!
開罐頭器(未用)

神奇衣架和褲架 (同朋友share一半數量, 未用)

補充:

一片式無縫bra x 2個, 光面幾好著咋...
我朋友都有買, 都話好著喎.

綠茶body lotion (未用)

伯爵府

原文章由 食神 於 08-10-15 09:17 發表
好耐無係呢度蒲頭嘞
想問下你地有無人買到橄欖油? 我去過葵芳同上水都買唔到呀

HI..食神,

好耐唔見你蒲頭lu..
上星期我去佐敦門巿見到有橄欖油賣喎....
我就無買到....

伯爵府

原文章由 諺諺mum 於 08-10-15 21:57 發表
將軍澳尚德商場二樓一哥對面, 開咗間新店呀!

謝謝告知..

威記越來越多人識.

伯爵府

原文章由 cottontail 於 08-10-16 17:11 發表
Hi everybody,

helenjoe, 我睇左你send 俾我既促銷list, 今期終於有我等左好多個月既先有特價既m巾買, 今次一定要入多d 貨, 我想請問下有冇人用過支纖盈熱辣凝膠, 好唔好用? 另外又想問下ORIYEN翡翠綠藻同NN有機螺 ...

hi cottontail,

近來好嗎? 仔仔有無學圍棋呀? 我收到2張M記coupon可圍棋, 4堂送1堂, 有2個地址...其中一個地址在油麻地..
仔仔有興趣玩呀, 有時間電聯傾啦.

m巾, 我會入貨護墊和夜手m巾......呀~

盈熱辣凝膠 - 你咁fit, 唔使用啦~~
查實我未用過, 身邊朋友亦未用過.....小心皮膚敏感呀! 我猜搽它後會發熱

ORIYEN翡翠綠藻同NN有機螺旋藻 - 前者要問朋友; 後者我朋友長期吃緊, 佢話對腸胃幾好喎.

伯爵府

原文章由 janet7903 於 08-10-16 23:48 發表
哎!!! 我媽媽d 朋友話大機過得清d喎,又話開頭有漏水,用得多就無漏水了,有些人話入面有氣,所以會漏水,部機有時會發出聲,問過話水壓問題,我聽到有聲就關水再開返又無聲啦喎.

開頭唔多習慣 出水位比較細,但用耐咗就覺 ...

大機無問題就好了.

最緊要我的地方細, 用8層水機慳位好多.

伯爵府

hi bbdou,

搵日再搞"威記bbq or 大食會"呀?

伯爵府

原文章由 zo_win 於 08-10-17 13:24 發表
我未收到今期雙週促銷 list

hi zo_win,

好耐無見你lu....
我問過公司, 雙週促銷這個月開始無左...
反而變左月份促銷和新產品優惠.

已email左比你, 收5收到呀?

伯爵府

原文章由 CecilyHo 於 08-10-17 17:08 發表
我都想要, 可否pm比我呀

係上線給你的, 麻煩叫你上線email給你.

伯爵府

原文章由 cottontail 於 08-10-20 23:01 發表
好丫, 我今次希望可以參加倒~~

helenjoe,

咁你仔仔而家有冇學下, 我個仔去番佐敦都學啦~

佢係學校學小提琴和足球班.

伯爵府

原文章由 cottontail 於 08-10-21 14:58 發表
一體一藝, 好丫~~

佢自己選的, 足球friday下午學, 學校有車送佢地去摩士公園人造草球場練習, 踢完有車送佢地返學校, 再轉乘校車回家.

小提琴係星期六早上學....學校自由參與性質推行"一人一樂器", 兩著都要比學費, 但總比外面收費便宜一些.

伯爵府

原文章由 hehalady 於 08-10-22 08:03 發表
新丁報到

尋日入咗會,成為 VIP member .... 買咗洗衣粉、柔順劑、美白牙膏 & 護墊試吓。

先前食開啱喂保健產品(因為啱喂果 d 係有機食品 and 對佢哋 d 質量監管有信心,所以入啱喂會), ...

hi hehalady,

歡迎你呀~

首頁
45678...12

尾頁

跳至