自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我想换榮耀,之前問過冇人答,去睇過,影相點都係冇華為咁靚架啦!但有google, 512gb但冇八達通,舊電有人話襟有人話唔襟,我都1516

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

bellmai 發表於 23-6-12 23:05
成萬五蚊買手機,對我來講就未有必要囉,反而vivo x fold 2 價錢就相宜好多,見過實物都好靚仔
...

honor magic vs新摺機,出左冇幾耐,我都有興趣,不過摺機預舊電一定用唔到一日

水晶宮

回覆樓主:

我最後買了榮耀magic 5 pro

水晶宮

lovelyec 發表於 23-11-15 19:00
請問啲款好用嗎?

都ok, 不過影相點都冇華為咁好,同機身較重

水晶宮

廢柴孖條 發表於 23-11-15 22:53
尼部都唔平,同华为 mate 60差不多錢

我買時6千幾,但有google

華為我就係怕upgrade煩

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊