跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

Re: BB今年報K1,請問選哪間學校好

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ho_mama 寫道:
Denise_Chan:

係 law! 你真係追得勁快呀! 至難得既係你一路追,一路應喎! 比十個叻你呀!

男爵府

畀面勳章

咁又唔係喎, 佢係嗰d............唔知點形容............佢唔會為左d佢唔需要既嘢而難過咁囉, 同埋佢都想比最好既亞仔ma[quote]
禮媽 寫道:
有咗又唔要,好慘呀,我諗佢做 final decision嗰時都幾痛苦

男爵府

畀面勳章

近有近好, 近有近辛苦 :-( :-( :-(
對住佢地真係好開心既 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
前兩日, 佢地都一齊要我抱, 咁我就好勁咁一手抱一個啦, 點知亞女可能有d"合燥", 但又唔識講喎, 就用隻腳仔"燦"亞哥, 亞哥係咁叫"唔好燦我啦"咁, 好攪笑

男爵府

畀面勳章

ho_mama,

我只係覺得亞女好攪笑咋 佢咩都唔識講, 但就咩都識做

男爵府

畀面勳章

係呀係呀 [quote]
chunhomonmon 寫道:
禮媽:

怕乜啫,玩大咗咪生佢出黎囉 [quote]

男爵府

畀面勳章

亞仔差唔多瞓醒喇, 我要走喇 :cry: :cry: :cry:
向差婆敬禮先

男爵府

畀面勳章

係喎, 要買白波鞋同白皮鞋返學喎, 仲有無得入m記會

男爵府

畀面勳章

仲有我今日去左麥記用左八達通r40積分換左8張$10coupon, 好底呀

男爵府

畀面勳章

係呀, 用r5分就可以換$10既麥就cash coupon
sophyma 寫道:
換咩嘢coupon? 食麥噹噹用Ka?

男爵府

畀面勳章

今日有單激氣嘢唔記得講添
事原係62 99要去d好平既食玩團, 所以我先要自己湊亞仔同亞女, 尋日終於都唔使一個人做喇, 99返來囉 but 就係因為太累, 夜晚瞓得太淋, 連亞仔夜晚哎過都唔知(佢自己太冷 or太熱會大哎架), 今日就發覺亞仔流x水
最衰就係隻c6, 佢話佢尋晚聽到亞仔哎架 , 不過見我無理, 佢以為唔使理喎,一於再瞓
真係激氣
如果亞仔真係又病, 我實打到佢亞媽都唔認得

男爵府

畀面勳章

亞女返左99到喇
可以好好地瞓下同上吓網

byebye
sophyma 寫道:
Denise,

咁夜ge? 我要瞓啦! 成8:45a.m前到樂富, 要好早出門口呀. 早D瞓啦, 唔好"扎"親阿囡.

男爵府

畀面勳章

你地今日做咩呀, 休息呀, 點解無人架 :evil: :evil:

男爵府

畀面勳章

係啦, 我今日得閑但係又咁靜焗, 我得閑既時候又咁多post要我追

男爵府

畀面勳章

呵呵呵呵............唔係你老人痴呆, 係我打少左個"唔"字啫 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ho_mama 寫道:
[quote]
Denise_Chan 寫道:
係啦, 我今日得閑但係又咁靜焗, 我得閑既時候又咁多post要我追

c喇,我d老人c呆又黎料? 點解我睇唔明既...?! [/quote]

男爵府

畀面勳章

亞女比左99
ho_mama 寫道:

唏....我啋! 嚇得我 oY!

係喎,你咁閒既? 兩個b呢? 又係比左你99揍牙?

男爵府

畀面勳章

係呀, 今日個人好似個天咁灰灰地, 悶悶地 :lol: :lol: :lol: :lol:

男爵府

畀面勳章

唔早喇, 佢日日都係點幾兩點就瞓架喇, 大約瞓3粒鐘咁上吓
ho_mama 寫道:

咁個仔呢?  唔係咁早就午睡化?

男爵府

畀面勳章

要呀, 90cm以上就要$40 :evil: :evil:
所以我地唸住改去咩咩俱樂部咁, 唔係好記得個名, cherry提議既
5.1就一定會出嚟玩, 只係去邊到底d咁囉 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Denise:

我想問5.1bbq小朋友使唔使$呀

男爵府

畀面勳章

你咁我閑既, 咁好既, 如果我可以搵到份工係咁就好囉
ho_mama 寫道:

係囉,5g點解呢,真係咩都唔想做咁,好鬼悶! 所以我頭先去左廣場果邊睇鬼古!

男爵府

畀面勳章

係啦, 仲要$40咁貴, 亞仔又唔多食喎 :evil: :evil: :evil:
所以要改下地點囉 [quote]
如果小朋友要$,好似唔抵喎 :mrgreen: [quote]

首頁

尾頁

跳至