夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

cckuma 發表於 20-8-13 11:03
同意,要斷大把方法,真係分又點會仲俾個女打黎丫
依家俾個賤男知道咗,分分鐘通訊錄改咗女人個名,等樓主 ...

出個多電話號碼都仲得喇,有幾困難

男爵府

終極熊貓 發表於 20-8-13 11:41

要呃得有誠意啲,133又得,新電話又得

所以咪話有機會兩隻嘢係響度「扯貓尾」,做戲想食咗樓主個半層樓嘅錢囉,乜錢都無出過就袋幾百萬喎,幾咁正呀。

男爵府

wingyaumama 發表於 20-8-13 13:18
其實就算層樓甩賤人名都無用㗎,因為分居兩年內,賤人都可反悔而且有追朔期!
除非宜家賣咗層樓,樓主搬回 ...

賣咗層樓一樣都係有追朔期,樓主無得自己keep哂d錢架,賤男更加可以即刻分錢 如果賤男肯無條件甩名都叫做「有d誠意」同樓主重建關係。

男爵府

tobytoby 發表於 20-8-14 18:53
各位姊妹

多謝你哋!我係一個好感性嘅人,每次睇到你地比我留言、苦心忠告和意見之後,我都好感動,自己鼻 ...

加油呀JM, 人失咗就算了,呢件軟飯垃圾不要也罷,垃圾係要送去堆田區的。最重要係你身邊仲有2位孝順嘅仔女呀
支持妳

男爵府

小虎豬媽媽 發表於 20-8-14 23:16
樓主,個賤男同你講要同小三分開,你就幫佢一把,幫賤男用手機block小三電話和whatsapp, 到時賤男如果又取 ...

手機block小三無用的,件垃圾出多個電話唔話俾樓主知,現有電話任樓主block都仲得啦。

男爵府

tobytoby 發表於 20-8-15 13:49
昨晚我見女人有WhatsApp 同wechat 佢,C6好大方咁係我面前刪除,沒有睇入面內容⋯⋯

不過同C6嘈交之前我 ...

咁即係賤男又再次講大話、專登做戲俾你睇,樓主你真係要好好諗清楚呢件垃圾仲值唔值得你去留戀。

男爵府

tobytoby 發表於 20-8-25 18:30
各位姊妹

你們最近如何?

都係一句啦,JM如果你有錢就留返俾對仔女,一家三口過個新生活啦。至於件賤男你就唔好心軟,佢係咪真心浪子回頭其實你已經有答案。
加油樓主

男爵府

tobytoby 發表於 20-8-26 18:30
我其實仲好迷惘,每日都好辛苦呀~
雖然明知個心信唔過佢,懷疑佢,但係佢又做埋呢啲行為雖令我好難受,但 ...

明白樓主嘅迷惘始終對住件垃圾咁多年,但如果你到呢一刻仲覺得件垃圾可以依靠,咁我唯有「祝福你」了
樓主,呢段時間捱過咗就可擁抱你一家三口嘅幸福呀。

男爵府

tobytoby 發表於 20-9-12 22:55
各位姊妹,你哋好嗎?真的多謝大家關心

最近我要在家工作,又忙於仔女用zoom上堂之事,所以少左 ...

Add oil JM

男爵府

tobytoby 發表於 20-9-14 13:14
真的好多謝大家一直咁提醒我、關心我

前兩日,62由醫院轉去療養院,我昨日帶細路去探望佢,c6又話 ...

無錯,學樓上cckuma jm所講,離咗婚都可以繼續對62盡孝的,就好似謝玲玲咁
Toby JM 加油呀,呢段難過嘅時候捱過就可以見青天架啦

男爵府

tobytoby 發表於 20-9-27 21:42
⋯⋯仲話只不過是講吓,已經沒有跟她見面,如果講愛女人咁我咪要跳樓?我話唔會,因為仲有倆個細路⋯⋯返到 ...

你終於睇清件垃圾嘅真面目喇,JM加油,好好照顧一對孝順仔女。樓方面再問清楚律師,必要時問多個律師問,因有d律師「懶」,覺得收錢唔多就費事做凸嘢咁

男爵府

tobytoby 發表於 20-9-28 12:36
多謝各位姊妹關心。

其實C6知道唔駛返差館既事係2個星期前,就算當刻佢知道呢件事都冇即刻同我反面,仍然 ...

好明顯件垃圾「食硬你」,知你受佢呢一套,氹下你、攬下你你就會心軟
JM,可能你會覺得咁講係「針唔桔到肉唔知痛」,但如果你真係咁放唔低嘅話,你就响洗米嫂學習,咁你會快樂d

男爵府

tobytoby 發表於 20-9-28 15:53
你講自己要自強....? 我同佢依家情況已經係邊緣壯態..........但一見到佢我心情始終唔知點.....

...

係呀,你一定要自強, 呢段時間捱過就前景一片光明。當然我明白你始終對件垃圾有感情,但以佢到宜家嘅表現,我真心唔覺得佢會改過,除非個女人自己踢走佢,不過有得一次基本上就會有第二次。
我有家人就係唔夠自強、衰心軟,俾人傷完一次又一次、無限次,直至件嘢早年歸西,我家人先有安樂日子過。

男爵府

tobytoby 發表於 20-9-28 20:30
我就算有keep 都已經49歲啦⋯⋯

就係因為49歲就一定要有個男人在身邊嗎?真係冇男人會生活唔到??

男爵府

tobytoby 發表於 20-9-29 14:08
我唔係咁既意思, 我意思係我年記大啦,....邊有咁既魅力呀....
我依家其實努力咁學習單親既生活......
搵 ...

唔好再同條垃圾抖纏啦,俾d勇氣、決心、堅定意志你自己,大大聲同垃圾講「你死返去個賤人度,唔使再哂時間落呢度,呢度無人歡迎你!你簽唔簽到好,婚就一定離硬!唔使講咁多!」
加油呀,JM

男爵府

willbealright 發表於 20-9-29 00:24
樓主,先唔講你同你 C6......
你有冇諗過你對仔女?身教好重要,將來會影響佢地對愛情觀念!你想你個女將 ...

講得好JM,非常認同

男爵府

Fion710 發表於 20-9-29 22:11
印象中樓主講過家姐借錢冇單據冇得証明

印象中樓主話問咗佢位律師,無証明就無得搞,所以我建議樓主搵多一個 律師問,因越複雜嘅case收費會相對貴啲,我驚係件case嘅問題令到本身位律師唔肯做咋。

男爵府

tobytoby 發表於 20-9-29 14:17
多謝你提醒我姊妹....當我思緒出現凌亂時...個腦就會閉塞.......
依家比你再點醒我, 你講得無錯, 我要為 ...

JM 近來好嗎?心情/情緒有無改善到?

男爵府

tobytoby 發表於 20-11-6 08:44
呢兩個星期亞仔考試,我同佢一齊應付,因為今次係第一次中一考試,仲係網上考。所以我同佢溫習,好忙。
昨 ...

JM,忙完小朋友考試後,你可以揾d興趣班上下,擴大自己個社交圈子,又可以自我增值、打發時間,心情亦自然會開朗,人都靚d,一舉多得架

男爵府

tobytoby 發表於 20-11-9 07:50
各位姊妹,多謝大家關心同鼓勵我,我相信就算再送衫去小三家,C6都會搬返來⋯⋯

昨天了3點幾,女人打電話 ...

明白你對你C6仲有感情未能完全放低,但我真心建議你唔好再接聽你C6個電話,其實你自己心知件垃圾係唔會同個女人分開,佢亦繼續霸住間主人房,對你係真心定做戲,你自己都心照,你越表現緊張佢、鬧個女人,就只會令件垃圾覺得你最終走唔出佢五指山,你都決定丟走件垃圾點解仲要俾佢見到你仲緊張佢嘅一面? 如果我係你,就算接咗個電話都只會同個女人講「件垃圾我唔要架啦,過幾日我會將佢同佢d私人物品送哂去你度,我地一家唔會接收佢架啦」,你地玩得開心d啦。
JM,為咗你自己同2個小朋友嘅美好將來,你真係要狠心d、放下自己同件垃圾嘅一切,唔好回頭。

首頁

尾頁

跳至