在職全職

跳至

首頁
23456...7

尾頁

別墅

Re: 79~~~~~~~~~~入來傾下計!!

早晨呀~~~~~~~~~

79媽媽入來傾下啦!!!!!!!!

別墅

mcdullyiu ,

去了咁多地方玩真係好開心呀??您個細女學校都好多活動攪!我學校就少好多親子活動啦!通常d活動都只係給小朋友,大人冇份架!!您生活都好充實!!!真係開心

別墅

pinkykwlui ,

希望您影得靚靚啦!!!!

別墅

mcdullyiu,,,,

好正呀!!!!!!

別墅

pinkykwlui ,

可以返工都幾好呀?我係屋企湊仔架?有時真係好悶? :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

別墅

pinkykwlui ,,

係呀.....全職媽媽!!!!!!!

別墅

mcdullyiu.

湊了啦!放十二點... :lol:
您呢?個女返全日呀!

別墅

mcdullyiu ,

食飽啦!唔該!

我個仔由細到大都好夜訓架?
佢之前都有午睡?
不過因為佢現在返學都係好夜訓?
我係上星期終於好忍心,開始唔比佢午睡啦!
真係好d,夜晚十點訓,訓到朝早8點!
終於都改到佢既壞習慣!
:-(

別墅

yungyunghoho ,,

hihihihi歡迎您呀!!多d入來傾下啦!

mcdullyiu ,,,,

其實佢冇午睡時間好難頂架,放學回來,仲有十個鐘頭時間,先再可以訓,現在唔訓,我同佢去街玩多了!但其實有時都唔知去邊好!!! :-( :-(

別墅

hello!! all 靚媽媽!

報告下我們加入既朋友仔

本人仔仔~~~~3歲8個月大

chrisli ~ 4歲2個月大~仔仔

heilheib~ 1歲9個月大~仔仔

ivy_lau~ 1仔仔,1囡囡

patpatching~ 2歲8個月大 ~~囡囡

puiyue~ 2歲6個月大~~仔仔

babytszkin~ 3歲5個月大~仔仔

cherrycc~ 6個月大~~囡囡

redelmo~ 11個月大~~仔仔

tsun媽媽~ 7歲大~~囡囡

fifi5~ 10個月大~~囡囡

mcdullyiu~ 3歲8個月大&1歲8個月大~~兩個囡囡

靜精媽媽~ 3歲8個月大~~囡囡

bryan50305~2歲大~~仔仔

yungyunghoho~1歲9個月大~~囡囡

歡迎加入 (如果有錯漏!請多多包含!)

別墅

別墅

pinkykwlui ,,

係呀.....全職媽媽!!!!!!!

別墅

hello!! all 靚媽媽!

報告下我們加入既朋友仔

本人仔仔~~~~3歲8個月大

chrisli ~ 4歲2個月大~仔仔

heilheib~ 1歲9個月大~仔仔

ivy_lau~ 1仔仔,1囡囡

patpatching~ 2歲8個月大 ~~囡囡

puiyue~ 2歲6個月大~~仔仔

babytszkin~ 3歲5個月大~仔仔

cherrycc~ 6個月大~~囡囡

redelmo~ 11個月大~~仔仔

tsun媽媽~ 7歲大~~囡囡

fifi5~ 10個月大~~囡囡

mcdullyiu~ 3歲8個月大&1歲8個月大~~兩個囡囡

靜精媽媽~ 3歲8個月大~~囡囡

bryan50305~2歲大~~仔仔

yungyunghoho~1歲9個月大~~囡囡

pinkykwlui~~一個仔仔

歡迎加入 (如果有錯漏!請多多包含!)

別墅

別墅

79~~~~~~~~~靚媽媽!快d入來傾下計啦!

別墅

早晨!!!!all ma ma

別墅

yungyunghoho,

別墅

別墅

早晨!!!

別墅

79媽媽入來傾下計啦!!

首頁
23456...7

尾頁

跳至