跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

回覆:救恩result 要5pm(2 Dec)後先出

對佢地突然取消全日班安排,又唔通知家長,好唔滿意!

大宅

好媽媽勳章

打左去問,唔會開全日班,如果覺得小朋友ok, 會俾半日。唔問都唔講,對我呢啲只係報全日嘅家長黎講,真係好失望,佢所交代嘅,亦係一啲講5通嘅道理!

大宅

好媽媽勳章

引用:真係唔明學校有無諗過家長的感受,有學校安

原帖由 dearQQ 於 11-12-02 發表
真係唔明學校有無諗過家長的感受,有學校安排哂面試就公佈不收學券,有學校見完先話無全日,家長就更無所適從! ...
係,玩死班家長,如果有人係因為去左救恩,無去另一間(撞時間),依家又無全日班,就勁慘!

大宅

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+cyhh+於+11-12-02+發表係,玩

原帖由 Jessie7826 於 11-12-02 發表
係簡介會時園長都有講過全日班佢地仲考慮緊,唔早通知,仲面試完先講佢地係幾失職

...
其實如果真係要唔開,表格+$30報名費都唔應該收!

大宅

好媽媽勳章

如果有學券,係無多到架,因為全日班小朋友只扣一份學券,學校收到嘅$應該多啲,除非佢今年狂加雜費啦,咁就會因為學生多左而收多左$。

我都係只報全日,到頭來只得半日,對佢地呢個安排好5滿意,我唔介意佢地今年無全日,只係覺得唔應該出結果先來通知,應該喺我地報名時已經作交代,唔好白嘥我地$30報名費!

首頁

尾頁

跳至